Στην «πυρά» η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από την Κατερίνα Καινούργιου: «H άποψή της δεν είναι σεβαστή! Συγχίστηκα» (video)

H γνώμη των ηθοποιών για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Must Read

Αντιδράσεις προκάλεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και κυρίως αρνητικές για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι περισσότεροι συνάδελφοί της δεν ενστερνίζονται την άποψή της, η οποία ενδεχομένως να της στερήσει στο μέλλον και κάποια συνεργασία.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μάλιστα μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», εξομολογήθηκε πως ύστερα από την δήλωση που έκανε η εν λόγω ηθοποιός, δεν θα συνεργαζόταν μαζί της.

«Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ! Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την παραγωγή είχε κάποιους ανθρώπους, που τους έχω ακόμα, σαν είδωλα. Ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε αυτή τη λίστα μου. Όταν τόσο σπουδαίοι άνθρωποι παίρνουν τέτοια θέση… Ένιωσα σαν να αποδομήθηκε μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά ο θεατρικός παραγωγός.

«Νομίζω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της. Ο καθένας έχει την ευθύνη των δηλώσεών του και των πράξεών του», είπε με την σειρά η Κατερίνα Τσάβαλου, ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός δήλωσε πως «Η κυρία Κωνσταντινίδου δεν είναι αρμόδια να πει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και κανείς άλλος. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει την άποψή του για κάποιον που διώκεται ποινικά».

Το συγκεκριμένο θέμα όμως σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να προχωράει σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όσο ταλαντούχος και να είναι ο άλλος, όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα ξεχνάω το ταλέντο, δεν με αφορά καθόλου και αυτός ο άνθρωπος είναι delete. Γιατί πάντα βάζω τη θέση μου στη θέση της κοπέλας ή της μητέρας που ο γιος της ή η κόρης της παρενοχλήθηκε».

 «Η άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – όσο και αν την εκτιμώ – δεν είναι σεβαστή. Δεν μπορεί να λέει ότι ήταν άψογος και να έχουν βγει πόσες γυναίκες και να λένε ότι υπέφεραν. Ούτε μπορεί να εξισώνει τις εκπομπές και να λέει για μεσημεριανές εκπομπές και κάποιον ρεπόρτερ. Τι σχέση έχει η σεξουαλική παρενόχληση με έναν δημοσιογράφο που τότε η αρχισυντάκτριά του Παιδιά, λίγο με τις ποιότητες και τα δεύτερα, λάθος. Έλα τώρα συγχύστηκα», τόνισε η παρουσιάστρια.

https://vimeo.com/604667634

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This