Aθηνά Ωνάση: Άφησε πίσω της το θυελλώδες διαζύγιο

Η κοσμική εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση στο πριγκιπάτο του Μονακό, στη γαμήλια δεξίωση της οικογένειας Ζέιν

Must Read

Η 36χρονη χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, λατρεμένη μοναχοκόρη της αξέχαστης Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ, έλαμψε με την απλότητά της στον πρόσφατο «υπερπαραγωγή» γάμο που οργάνωσε η οικογένεια Ζέιν στο πριγκιπάτο του Μονακό. Μεταξύ των 500 καλεσμένων από όλο τον κόσμο, οι νεόνυμφοι, ο εφοπλιστής Σάμι Ζέιν και η σύζυγός του Λόρεν φαν Μπέρκελ, είχαν καλεσμένη τους και την Αθηνά Ωνάση, η οποία έδωσε το «παρών» χωρίς να την αναγνωρίσει σχεδόν κανείς!

Αγνώριστη και πιο όμορφη από ποτέ, φαίνεται να έχει βρει και πάλι την ηρεμία και την ευτυχία στην προσωπική της ζωή. Στη γαμήλια δεξίωση, όπου οι λαμπερές εμφανίσεις και τα μυθικά κοσμήματα πολλών καρατίων είχαν την τιμητική τους, η Αθηνά εμφανίστηκε με ένα μακρύ σικ φλόραλ φόρεμα στους τόνους του μπλε και με μοναδικό κόσμημα το ρολόι της. Λέγεται πως ήταν φιλική και ευγενέστατη με όσους Ελληνες την αναγνώρισαν και έτρεξαν να μιλήσουν μαζί της.

Ιδιαίτερα χαμογελαστή και κεφάτη, σιγοτραγούδησε από το τραπέζι της τα τραγούδια της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, ενώ τη μοναδική φωτογραφία μαζί της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη, η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

Οριστικό φινάλε

Την ίδια περίπου χρονική στιγμή που η Αθηνά Ωνάση βρισκόταν στο πριγκιπάτο του Μονακό -εκεί όπου ο παππούς της Αριστοτέλης Ωνάσης έγραψε τη δική του ιστορία, λόγω της επιχειρηματικής του βάσης στην οδό Οστάνδης, όπου έδρευαν τα γραφεία του, αλλά και της φιλίας του με τον πρίγκιπα Ρενιέ και την Γκρέις Κέλι-, ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δημοσίευε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram βίντεο του γιου του από τον γάμο του με την Ντενίς Σεβέρο!

Η Αθηνά λοιπόν, τέσσερα χρόνια μετά το oριστικό φινάλε στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Ντε Μιράντα Νέτο, δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τη θυελλώδη εκείνη περίοδο! Το 2017, έπειτα από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, οι πρώην σύζυγοι αποφάσισαν, σύμφωνα και με παλαιότερο ρεπορτάζ της «Espresso», να πάρουν τελικά ειρηνικά το διαζύγιό τους. Αυτό εκδόθηκε με τους δύο αντιδίκους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, και το μόνο που επιθυμούσαν ήταν να προχωρήσουν στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τη δύσκολη περίοδο και τον διασυρμό.

Συμφωνία

Πληροφορίες τότε του γερμανικού περιοδικού Bunte.de ανέφεραν πως αμφότεροι εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να έρθει γρήγορα μια συμφωνία. Ετσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις και σε ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που υπολόγιζε.

Η άστατη ζωή του Ντόντα και η επιθυμία του να λυθεί άμεσα ο γάμος και να προχωρήσει με την ξανθιά σύντροφό του Ντενίς Σεβέρο τον οδήγησαν να παραιτηθεί από οποιαδήποτε άλλη διαμάχη και να δώσει πιο εύκολα το διαζύγιο στην Αθηνά Ωνάση. Η λύση του γάμου ήρθε λίγο μετά τις αποκαλύψεις από τον καλό φίλο της οικογένειας Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, σύμφωνα με τις οποίες στα οκτώ από τα 11 χρόνια γάμου του με την Αθηνά Ωνάση ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση με Βελγίδα καλλονή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This