Ανδρέας Μικρούτσικος: Πότε παίρνει εξιτήριο ο παρουσιαστής; (video)

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα κακόβουλα σχόλια των χρηστών του Twitter σχετικά με την υγεία του παρουσιαστή!

Must Read

Ανησυχία είχε προκαλέσει στους οικείους του πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξαιτίας μίας λοίμωξης που έπαθε.

Δείτε επίσης: Σοφία Βόσσου για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν» (video)

Δείτε επίσης: Έλενα Μαστραγγέλη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ» (video)

Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του καλυτερεύει και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για την κατάσταση της υγείας του: «Eίμαι λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα» (video)

Συγκεκριμένα η ψυχολογία του φαίνεται να έχει ανέβει και την Τρίτη ενδέχεται να σταματήσει την αντιβίωση.

Σε περίπτωση που μείνει τρεις ημέρες απύρετος θα βγει από το νοσοκομείο, οπότε την Παρασκευή ενδέχεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά τον χρηστών το social media, καθώς πολλοί σχολίασαν κακοπροαίρετα τη νοσηλεία του Ανδρέα Μικρούτσικου κακοπροαίρετα.

«Είδα κάποια αισχρά σχόλια. Πάτε καλά; Είδα σχόλια στο Twitter που λατρεύω. Δέχομαι τη σάτιρα, το χιούμορ, αλλά με την υγεία του ανθρώπου να γράφεις αρνητικά πράγματα; Όσοι το κάνετε είστε αισχροί και το κλείνω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

https://vimeo.com/638565480

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This