Λεωνίδας Σωπρανίδης: «Έπεσα σε κώμα, ήμουν κλινικά νεκρός για 3 μέρες» (video)

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 16 ετών και από τότε έκανα μεγάλο χρονικό διάστημα να ξαναδώ την μητέρα μου»

Must Read

Ο Λεωνίδας Σωπρανιδης φανέρωσε την κλίση του στα μαχητικά αθλήματα από πολύ μικρή ηλικία γεγονός το οποίο εξέλιξη ραγδαία αφού πλέον θεωρείται διεθνούς φήμης πυγμάχος.

Ο νεαρός αθλητής βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή σε ηλικία δύο ετών.

«Διαγνώστηκα με διαβήτη όταν ήμουν 2 ετών. Καθυστέρησαν πολύ να καταλάβουν τι έχω, νόμιζαν ότι έχω αμυγδαλές. Είχα υπεργλυκαιμία με σάκχαρο πάνω από 600. Έπεσα σε κώμα, ήμουν κλινικά νεκρός για 3 μέρες και είπαν οι γιατροί τότε στους γονείς μου ότι το παιδί αν ζήσει θα μείνει φυτό.

Ξύπνησα μετά την τρίτη μέρα σαν να μην είχα τίποτα. Οι γιατροί απόρησαν και είπαν ότι πρόκειται για θαύμα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να ζήσει φυσιολογικά μετά από τέτοιο κώμα. Με κράτησαν έξι μήνες στο νοσοκομείο. Έκτοτε ζω με ινσουλίνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη εφηβεία που πέρασε μετά τον χωρισμό των γονιών του.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 16 ετών και από τότε έκανα μεγάλο χρονικό διάστημα να ξαναδώ την μητέρα μου. Ο πατέρας μου δούλευε με το φορτηγό, εγώ έπρεπε να προσέχω τη μικρότερη μου αδερφή… Από εκεί ξεκίνησαν όλες οι δυσκολίες πέρα από τον διαβήτη.

Η μητέρα μου μένει στην Κρήτη. Δεν έκανε άλλη οικογένεια. Πριν από δύο χρόνια πήγα την βρήκα στην Κρήτη, μιλήσαμε… Ό,τι και αν έχει γίνει, είναι μητέρα μου. Τα εύσημα τα δίνω στον πατέρα μου, γιατί ήταν ο άνθρωπος που με μεγάλωσε πέρα από την γιαγιά μου», επεσήμανε.

https://vimeo.com/639125342

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This