Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα αλλά δεν τα έχω πει» (video)

Must Read

Στην οικογένειά της, στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί αλλά και στις απαιτήσεις της δουλειάς της έκανε αναφορά η Υρώ Μανέ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Φέτος προταγωνιστεί στη παράσταση «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ» που ανεβαίνει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μιλάει για τον έρωτα της, με τον άντρα της, Τάσο και την κόρη της Φαίδρα που όπως λέει «είναι ο καρπός του έρωτα μας». Μάλιστα, η κόρη της εργάζεται ως χορεύτρια και πιο συγκεκριμένα στη παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» και η ηθοποιός δηλώνει περήφανη για αυτήν.

Η Υρώ Μανέ έκανε λόγο για τα στερεότυπα που έχουν στο μυαλό τους πολλοί άνθρωποι. «Ορισμένοι σκηνοθέτες του θεάτρου αλλά και του σινεμά μας βλέπουν και αναπαράγουν χαζά κλισέ όπως το ότι το θέατρο είναι ιερό και η τηλεόραση κάτι τζιζ, αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έχω κάνει μόνο δύο φορές στον σινεμά» είπε αρχικά.

Όπως τόνισε, δεν είναι λίγες οι φορές που στον δρόμο την έχουν φωνάξει Φλώρα, αφού η επιτυχία της σειράς «Τα εγκλήματα» έμεινε ανεξίτηλη στο χρόνο.

«Έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα τόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω πει και τα έχω παραγράψει»

Η ηθοποιός εξήγησε πως η δουλειά που έχει επιλέξει να κάνει δεν είναι λιγότερο εύκολη από άλλες. «Τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα , αυτή η δουλειά είναι πολύ απαιτιτική, δύσκολη και ανταγωνιστική» εκμυστηρεύεται, ενώ συμπληρώνει «έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα τόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω πει και τα έχω παραγράψει».

Μεγάλος της υποστηρικτής εμφανίζεται ο άντρας της με τον οποίον όπως ισχυρίζεται δεν υπήρχε καθόλου σχέση ζήλειας. «Άμα θέλει να κρατήσεις την οικογένεια σου, δεν χωράνε ζήλειες και μικρότητες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This