Γιώργος Γαλίτης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποκαθηλώθηκε στα μάτια μου! Δεν το περίμενα» (video)

«Πάλι οι κολλητοί τους θα είναι στα μεγάλα θέατρα. Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα»

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Γιώργος Γαλίτης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη παράσταση που πρωταγωνιστεί, για το ελληνικό #metoo, και το αν θα συνεργαζόταν ξανά με αυτούς που κατηγορήθηκαν για κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Στηρίζω το κίνημα #metoo και με τα σκίτσα μου και με το λόγο μου και με την στάση μου. Ξέρω όλους τους ανθρώπους και τους από εδώ και τους από εκεί. Δεν είχα ακούσει για τόσο σκληρές συμπεριφορές και για βιασμούς και για ξυλοδαρμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων στους «Διαπλεκόμενους», απάντησε: «Φυσικά, όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις μια καλή σχέση, έχεις δημιουργήσει κάποια πράγματα, ή έχεις κάνει παρέα, ή έχεις γελάσει πάρα πολύ ή έχεις κλάψει πάρα πολύ, όταν ακούς τόσο ακραία πράγματα δεν το περιμένεις. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τους ανήκουν όλα, δεν τους φτάνει να είναι πρωταγωνιστές, να είναι αναγνωρίσιμοι, να έχουν πολλά χρήματα, να έχουν θέατρο, να σκηνοθετούν, δεν τους φτάνουν αυτά και θέλουν και άλλα και άλλα. Οι σχέσεις που είχα με έναν άνθρωπο συγκεκριμένο σε αυτό τον χώρο, έχουν ατονήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οι κοντινοί τους άνθρωποι ίσως να τον πήραν τηλέφωνο και να μιλήσανε. Μιλάμε για μεγάλους παραγωγούς που τους φροντίσανε, τους φιλοξενήσανε… Και τι έγινε; Πάλι οι κολλητοί τους θα είναι στα μεγάλα θέατρα. Δυστυχώς δεν αλλάζει τίποτα, δεν αλλάζει κάτι»

https://vimeo.com/641092402

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This