Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής μέσω TikTok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή…» (video)

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώνουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε»

Must Read

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Τάσος Ξιαρχό επιβεβαίωσε πως παραμένει ζωντανός, εκφράζοντας, παράλληλα, τις σκέψεις του για τα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που έκανε την πολυσυζητημένη ανάρτηση.

Στο βίντεο, το οποίο κατέβασε σχεδόν αμέσως, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι, μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», επισημαίνοντας πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με 50 χάπια, τα οποία παρακαλούσε να του πάρουν τη ζωή. «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

https://youtu.be/fYO5qW41wJU

Η πλήρης ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό έχει ως εξής: «Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά, στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

»Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή “εύχομαι να πεθάνεις” τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

»Για το τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν, και από αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου»,

Ωστόσο, μια φράση που εμφανίζεται για δέκατα του δευτερολέπτου στο βίντεο έχει ήδη προκαλέσει νέα ερωτηματικά για το αν πράγματι μετάνιωσε για ό,τι συνέβη, καθώς γράφει «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε νέο κύκλο σχολίων στα social media.

https://twitter.com/AApostolopoulos/status/1455224875484913664

Νωρίτερα, ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., αλλά, παρότι τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του και του έκανε σήμα να σταματήσει, εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και «εξαφανίστηκε». Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και έκτοτε αγνοείται. Στις έρευνες που έγιναν στο Μενίδι, πέρα από την ΕΛ.ΑΣ., συμμετείχαν και άνδρες της ΕΜΑΚ.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του. Από την πλευρά του, ο πατέρας του χορογράφου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο και εκείνος μία το έκλεινε και μία το άνοιγε, πράγμα που σήμαινε ότι βρισκόταν στη ζωή και δεν είχε προβεί στο απονενοημένο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This