Τάσος Ξιαρχό: Σε απελπιστική κατάσταση οι γονείς του – Τι είπαν λίγο πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο (video)

«Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές»

Must Read

Ο Τασος Ξιαρχό μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε, εξαιτίας του ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει για μία κοπέλα, η οποία «τόλμησε» να φορέσει ριγέ μπλούζα, ενώ έχει παραπάνω κιλά, απείλησε πώς θα βάλει τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας χάπια.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής μέσω TikTok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή…» (video)

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Πως τον έσωσε η Ελεονώρα Μελέτη από την αυτοκτονία (video)

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: H κοπέλα που χλεύασε φόρεσε ξανά μπλούζα με… ρίγες

O γνωστός χορευτής για αρκετή ώρα δεν έδινε σημεία ζωής και οι γονείς του, όντας έντρομοι για να μη γίνει το κακό, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί του.

«Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές – το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος – αν έχει πέσει σε κώμα δε θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε;

Εγώ έκανα μια έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη κάπου σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε γιατί το είπε σε μια πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω. Δε θα της έλεγε ψέματα», δήλωσε η μητέρα του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

https://vimeo.com/641515525

«Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον», είπε με την σειρά του ο πατέρας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

https://vimeo.com/641518268

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This