Τάσος Ξιαρχό: Πως τον έσωσε η Ελεονώρα Μελέτη από την αυτοκτονία (video)

Η αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε από τον χορογράφο!

Must Read

Μετά τη δημόσια κατακραυγή που δέχτηκε ο Τάσος Ξιάρχο για το ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει για την ενδυματολογική επιλογή μιας κοπέλας με παραπανίσια κιλά, ο γνωστός χορογράφος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε με χάπια.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής μέσω TikTok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή…» (video)

H Ναταλία Γερμανού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter τοποθετήθηκε σχετικά με την ντροπιαστική του ανάρτηση λέγοντας πως: «Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις. Δεν θέλουμε βία ούτε δραματικές αναρτήσεις. Θέλουμε να σωπάσεις λίγο, να καταλάβεις τι έκανες και να επανορθώνεις κάθε μέρα, σαν καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς;»

Ωστόσο ο ίδιος προέβη σε ακόμη μία ρατσιστική ανάρτηση και αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια ήταν η Δανάη Μπάρκα.

«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση του αυτή προκάλεσε για ακόμη μία φορά έντονη έντονες αντιδράσεις. Η παρουσιάστρια όμως της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρήκε στήριξη από τους φίλους της οι οποίοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν δημόσια.

Αναμεσά σε εκείνους ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος ανέφερε πως ένας άνθρωπος δεν πρέπει να έχει «χοντρούς τρόπους».

«Αγάπη μου σημασία δεν έχει πόσο χοντρούς μας δείχνει η ζυγαριά αλλά πόσο ζυγίζει το μυαλό μας και να μην έχουμε χοντρούς τρόπους. Μπράβο Δανάη! Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος ζητάει συγνώμη και ταυτόχρονα το αναιρεί βρίζοντας κάποιον άλλον» 

«Σε έναν κόσμο γεμάτο Τάσους, να είσαι σαν την Δανάη» έγραψε ένας άλλος διαδικτυακός της φίλος.

Η Κατερίνα Ζαρίφη από την μεριά της σχολίασε: «Δανάη μου… Εγώ δεν αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να είσαι παρουσιάστρια… Αναρωτιέμαι πως δεν ήσουν τόσο καιρό… Γιατί το σύνολο ομορφιάς και εξυπνάδας είναι σπάνιο. Λάμψε κορίτσι μου.

ΥΓ. Δεν α σχολιάσω έναν κακό αμετανόητο άνθρωπο. Μακάρι να βρει το φως να δεις και την αγάπη για να βοηθήσει»

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα έδωσε και τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε.

Ο Τάσος Ξιαρχό θέλοντας να δικαιολογηθεί για τον απρεπή σχολιασμό προς την παρουσιάστρια απάντησε μέσω instagram story γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η φράση για τη Δανάη Μπάρκα επειδή δε θέλω να παρερμηνευτεί. Δεν την είπα εγώ. Ένας φίλος της μου το είπε, που σήμερα με έκραξε»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που τον βοήθησε και συγκεκριμένα σε μία παρουσιάστρια.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Θέλει τεράστια δύναμη. Όσο ήμουν λιπόθυμος επικοινωνούσα με μια γνωστή δημοσιογράφο – παρουσιάστρια. Διάβασα τώρα ότι της έγραφα και πραγματικά δεν τα θυμάμαι. Τα λόγια της με βοήθησαν πολύ και πολλές φορές έβλεπα ένα φως, μα όταν διάβαζα τα μηνύματά της με βοηθούσε. Σε ευχαριστώ Ε».

Η δημοσιογράφος δεν ήταν άλλη από την Ελεωνόρα Μελέτη η οποία μέσα από την εκπομπή της «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον χορευτή.

«Ήταν κάτι που ούτε και εγώ περίμενα να συμβεί. Είχαμε ξεκινήσει με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο μια επαφή με τον Τάσο στα πλαίσια του ρεπορτάζ γιατί μας αρέσει πάντα να φιλοξενούμε όλες τις πλευρές. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε ήταν ότι θα συμβουλευόταν κάποιους από το περιβάλλον του για το αν θα βγει να τοποθετηθεί έτσι ώστε να τροχοδρομήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν αυτή η τοποθέτηση.

Κάποια στιγμή προς το απογευματάκι, ενώ ετοιμάζομαι να βγω έξω με το μωρό μου λαμβάνω ένα μεγάλο μήνυμα που από την αρχή προκαλούσε κάποιες ανησυχίες. Καταλάβαινες ότι δεν είναι ένα απλό μήνυμα ενός ανθρώπου ο οποίος εκφράζει κάποια συναισθήματα που τον είχαν κυριεύσει εκείνη τη στιγμή.

Ήταν έντονες οι περιγραφές, οι λέξεις και πολύ ξεκάθαρα τα υπονοούμενα που άφηνε. Σχεδόν δεν ήταν υπονοούμενα αλλά δηλώσεις. Πήρα αμέσως τον αρχισυντάκτη και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τις αρχές. ‘Ηταν πολύ σαφές αυτό το μήνυμα. Μιλήσαμε με τον σταθμό, ταυτόχρονα ενημερώσαμε τις αρχές και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μια υποστηρικτική γραμμή για ανθρώπους που δε νιώθουν καλά σε δεδομένες στιγμές.

Όπως ενημερώθηκα από την αστυνομία είχαν ήδη ενημερωθεί και για άλλα μηνύματα αντίστοιχα με του δικού μου που είχαν σταλεί σε μια φίλη του… Δεν ήμουν σε θέση να γνωρίζω αν το ίδιο μήνυμα είχαν λάβει και άλλοι συνάδελφοι, ωστόσο, θεώρησα ότι έπρεπε να πράξουμε ως πράξαμε και κάνοντας αυτό που θα έκανε ο οποιοσδήποτε έχοντας λάβει αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα το οποίο ήταν μεγάλο και πολύ περιγραφικό.

Ενώ είχαν ξεκινήσει οι κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό του… δεν ήταν πολύ εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Κάποια στιγμή έλαβα και κάποιο ακόμα μήνυμα και μέσα από μια επικοινωνία που είχαμε προσπαθούσα να τον πείσω να μας δώσει ένα στίγμα για το που βρίσκεται. Να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά. Δεν είμαι και εγώ ειδικός, δεν ξέρω πως θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια περίπτωση. Ακολουθούσα κάποιες οδηγίες που μου έδωσε η αστυνομία. Ο Τάσος στην αρχή είχε μια διάθεση επικοινωνίας μετά εξαφανίστηκε και αυτό ήταν και το πιο κρίσιμο κομμάτι αφού για περισσότερο από μια ώρα δεν είχαμε καμία επικοινωνία.

Δεν ξαναείχα επαφή….Σήμερα το πρωί πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα που με ευχαριστούσε και μπορώ ότι θέλω αν θέλω να το δημοσιοποιήσω. Το δικό μας κριτήριο έχει να κάνει πρωτίστως με ανθρώπινα κριτήρια. Δε θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω παρά την άδειά του τα μηνύματα που ανταλλάξαμε…. Υπήρξαν άνθρωποι που με κατηγόρησαν ότι δεν τον αποτελειώσαμε», δήλωσε.

https://vimeo.com/641417803

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This