Δήμητρα Κατστρίτση: Τα «καρφιά» στη Μιλλούση με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Πετρούνια για το #MeToo

Ο πόλεμος της μπηχτής!

Must Read

Της μπηχτής το… πανηγύρι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική showbiz. «Σπίθες» πετάγονται δεξιά κι αριστερά από πρόσωπα του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεσπάσουν… πυρκαγιές!

Κωνσταντίνα – Άννα Βίσση

Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε σε συνέντευξή της μια άγνωστη κόντρα που είχε στο παρελθόν με τη συμπατριώτισσά της Άννα Βίσση. Συγκεκριμένα, η πρώτη Κύπρια δήλωσε ότι η δεύτερη «κλότσησε» όταν τέθηκε θέμα μαρκίζας σε σχήμα που συνεργάστηκαν οι δυο τους πριν από δεκαετίες.

«Καμιά φορά όταν είναι πολλά ονόματα μαζί κάποιος σε υποστηρίζει και κάποιος… κλοτσάει. Αυτό είχε γίνει κάποτε, με τη Μαρινέλλα, τη Μοσχολιού και τη Βίσση. Η Μαρινέλλα είχε την πρόθεση να μπω στην αφίσα. Κάναμε τη φωτογράφιση και ξανάγινε η φωτογράφιση και βγήκα. Δεν θα πω ποιος… κλότσησε» δήλωσε η Κωνσταντίνα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Η Βίσση κλότσησε. Γιατί;» ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου, με την τραγουδίστρια να επιβεβαιώνει τελικά το όνομα, χωρίς όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες «Ναι. Μπορείτε να τη ρωτήσετε κάποια στιγμή» της απάντησε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα.

Γιάννης Κρητικός – ΑΝΤ1

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Κρητικός έριξε τις μπηχτές του στον ΑΝΤ1, καθώς, αν και νικητής σε προηγούμενο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar», δεν τον σκέφτηκαν εκεί στο Μαρούσι για την περσινή all star εκδοχή του show που παίχτηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

«Με στενοχώρησε το γεγονός ότι στο “YFSF All Star” ξέχασαν πως είχα βγει νικητής» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός σε τηλεοπτική συνέντευξή του. «Δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι να το πολυψάχνω όλο αυτό και ο καθένας έχει τις επιλογές του και η ζωή προχωράει. Ίσα ίσα που νομίζω ότι ήμουν πέρσι και είμαι φέτος σε καλύτερη φάση από το να ήμουν σε ένα σόου που παίζει κάθε Κυριακή» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης, πετώντας (έμμεσα!) τη σπόντα του ότι του έκαναν και χάρη που τον άφησαν εκτός, αφού βρέθηκε να συμμετέχει σε επιτυχημένα σίριαλ.

Δήμητρα Καστρίτση – Βασιλική Μιλλούση

Οι μπηχτές τρίτωσαν με τη Δήμητρα Καστρίτση, μία εκ των 38 αθλητών της ενόργανης γυμναστικής που υπέστησαν κακοποίηση και προέβησαν σε καταγγελίες, που στρέφει τα… βέλη της προς τη Βασιλική Μιλλούση, την οποία βλέπουμε φέτος να διαγωνίζεται στο τηλεοπτικό show «Dancing with the stars», στον ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας αρχικά τις πρόσφατες άτυχες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #MeToo στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο κυπριακό κανάλι Sigma ανέφερε: «Oταν ένας αθλητής δηλώνει ότι στηρίζει το #MeToo, στηρίζει την κ. Μπεκατώρου, που μπράβο και πολύ σωστά είπε “εγώ το θεωρώ επιλεκτική στήριξη!”. Δεν είδα οκτώ μήνες τώρα μία στήριξη απέναντι στους συναθλητές τους και από τη σύζυγό του και από τον ίδιο. Μπορείτε να τους καλέσετε να τοποθετηθούν. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Oπως πρόσθεσε η Δήμητρα Καστρίτση, με τη Βασιλική Μιλλούση ήταν συναθλήτριες. «Hμασταν μαζί στις χαρές, στις λύπες, επί χρόνια. Στην πορεία βέβαια άφησε και τον προπονητή της και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να κάνει με τον δικό μου προπονητή. Ας μας πει για ποιους λόγους άφησε τον προπονητή της. Δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας…» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This