Ο Νίκος Κοκλώνης βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού της Καινούργιου με τον Τσαγκρίδη – Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής (video)

«Έτσι είναι οι σχέσεις, τσακώνεσαι και τα ξαναβρίσκεις»

Must Read

Θύμα κλοπής έπεσε ο Νίκος Κοκλώνης καθώς διαρρήκτες τρύπωσαν στο καμαρίνι του στο J2US.

Γι’ αυτό το δυσάρεστο γεγονός μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας στην εκπομπή «Happy Day», αποκαλύπτοντας πως «έγινε διάρρηξη από την πίσω πόρτα. Μου έκλεψαν προσωπικά είδη, αρώματα κι έναν υπολογιστή. Πήγε η αστυνομία, ο χώρος ήταν ασφαλισμένος αλλά όχι τα αντικείμενα».

Όσον αφορά το εξώδικο που έστειλε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον James Καφετζή, επειδή, όπως ισχυρίζεται, με την συμμετοχή του στο J2US, καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου του, ο παρουσιαστής του show εξήγησε ότι: «Έστειλε ο Ατζούν εξώδικο και απαγόρευσε στον James να συμμετέχει. Το ανέλαβε το νομικό μας τμήμα»

Στο προηγούμενο live του φαντασμαγορικού show είδαμε την Μαρία Μπακοδήμου να βαθμολογεί με «0» την προσπάθεια της Μάρας Μεϊμαρίδη και του Stan εξηγώντας πως: «Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια» 

https://vimeo.com/642633151

H βαθμολογία αυτή ωστόσο φάνηκε να μην ενοχλεί την συγγραφέα αφού σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Open Weekend», υποστήριξε πως ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει.

https://vimeo.com/642632255

Ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως: «Μου είπε έπρεπε να δείξω ότι με ενόχλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η Μάρα έκλαψε με το “0”».

Τέλος για τις φήμες που θέλουν να έχει χωρίσει η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δήλωσε: «Κι εγώ όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου, αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις, τσακώνεσαι και τα ξαναβρίσκεις. Aντε λίγο μετά πάλι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει. Επειδή η Κατερίνα είναι ένας αυθόρμητος και καθαρός άνθρωπος ότι νιώθει το βγάζει. Όπως κάνω εγώ με τα τραγούδια μου έτσι κάνει και εκείνη, στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο από την εκπομπή» 

https://vimeo.com/642629653

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This