Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε» (video)

«Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει»

Must Read

Η Ελένη Ράντου μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνυπήρξαν καλλιτεχνικά με την μουσική παράσταση «Κοινή Ησυχία».

Οι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών βρέθηκαν στην παράσταση που σκηνοθετεί η γνωστή ηθοποιός προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις από το αγαπημένο ζευγάρι.

«Σαν στο σπίτι μας είναι. Πάνω στη δουλειά διαφωνούμε πολύ, αλλά εγώ κάνω πίσω», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγός του έχει ωραία φωνή αλλά δεν το ξέρει ακόμη.

«Έχει παρομοιάσει την φωνή μου με τρύπα που τρίζει», απάντησε με χιούμορ η ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στον γάμο τους, που κρατάει 27 χρόνια, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο κρατούν την σχέση του υγιή.

«Το μυστικό είναι η Ελένη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής με την ηθοποιό να απαντά πως: «Δεν είμαστε ερωτευμένοι. Περνάς σε φάση υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πιο βαθύ από έναν έρωτα» 

«Χωρίς Ελένη ζωή δεν υπάρχει», σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

https://vimeo.com/642660576

Αναφορικά με την συνεργασία τους ο ροκ τραγουδιστής παραδέχτηκε πως: «Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε. Είναι πολύ αυστηρή, πάρα πολύ αυστηρή. Έπρεπε να στηθούμε σε κάθε στιγμή, αυτό για μας ήταν άγνωστο»

Η Ελένη Ράντου με την σειρά της, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξήγησε πως: «Δεν μπορείς να φανταστείς για να τους μαζέψω τι γινόταν! Και αυτό το θεωρεί αυστηρότητα, απλά ότι δούλεψα. Τι να πω; Είναι μια χορογραφία από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο, είναι σαν μουσικό κουτί. Όταν δουλεύεις εσύ σκληρά έχεις απαιτήσεις να δουλεύουν και οι άλλοι σκληρά και αυτό είναι λίγο… υπήρχε μια τριβή. Με συγκίνησε βαθιά γιατί ήταν έργο τέχνης».

https://vimeo.com/642661680

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This