Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου: «Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη πως την έδιωξαν από τον ALPHA λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν σήμερα τοποθετήθηκε επί του θέματος κατά την διάρκεια της εκπομπής της, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί της.

«Είναι μια σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-14. Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν» είπε αρχικά.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν επρόκειτο ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του».

Όπως εξήγησε, η ίδια έχει συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι. Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This