Νικολέττα Ράλλη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Καταχράστηκε την εξουσία της πρώην σχέσης της» (video)

«Όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα»

Must Read

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία αποκάλυψε πως η αποχώρηση της από τον Alpha οφείλεται στην Queen Dina.

«Mε έδιωξε από την εκπομπή 2 εβδομάδες μετά την κηδεία του αδερφού μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσω της εκπομπής «Πρωινό» όπου εμφανίζεται, αποκάλυψε τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπήρχε μία τρομοκρατία από τη μεριά της και μηδενίζεται τους ανθρώπους.

Η Νικολέττα Ράλλη σχολιάζοντας μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού.

«Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/643451767

Η παρουσιάστρια του open μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, εξηγώντας πως σκοπός της δεν ήταν να θίξει την εν λόγω σχέση της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του πρώην συντρόφου της.

«Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα γιατί ό,τι αφορά την ίδια και έχει προκύψει ως πρόβλημα, πάντα έχει να κάνει με τη σχέση που είχε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με όποιον θέλεις να είσαι. Ο καθένας μπορεί να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών, οτιδήποτε. Το ανέφερα εντελώς απενεχοποιημένα. Σε αυτή τη δουλειά όλοι λέγαμε γι’ αυτή την υπόθεση και αφήναμε και υπονοούμενα. Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του. Το θέμα μας δεν είναι η σχέση»

https://vimeo.com/643450464

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This