«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρομοκρατούσε και μηδένιζε ανθρώπους» – Χαμός στο Πρωινό (video)

«Πυρά» από την Φωτεινή Πετρογιάννη

Must Read

Καταπέλτης η Φωτεινή Πετρογιάννη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την συνεργασία που είχε μαζί της στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.

Στην εκπομπή «Πρωινό» συζητήθηκε η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια, στην οποία η γνωστή παρουσιάστρια κατακεραύνωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την συμπεριφορά της, αναφέροντας μάλιστα ότι εξαιτίας της απολύθηκε. 

Με αφορμή του σχόλιο του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος ανέφερε ότι δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα όταν ο ίδιος συνεργάστηκε με την Σπυροπούλου, αλλά και ότι την θεωρεί ευγενική και συνεργάσιμη, η Φωτεινή Πετρογιάννη επενέβη.

«Μισό λεπτό Βαγγέλη μου, γιατί κι εγώ και ο Τάσος (Τεργιάκης) την έχουμε ζήσει αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνει στους διαδρόμους, να κρύβονται. Εγώ δεν ήθελα κάποτε να περνάω από το οπτικό της πεδίο μήπως και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα στη διοίκηση και να λένε ‘πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή, δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι’. Να δεχθώ πως αυτή τη στιγμή έχει παραδεχθεί το λάθος της, είναι μια άλλη ιστορία. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη, που είχαν 20 και 30 χρόνια πορεία στην τηλεόραση. Να τα λέμε αυτά! Ότι εσύ έγινες αποδέκτης μιας καλής συμπεριφοράς καλά κάνεις και το λες γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ότι αυτά όμως συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους, είναι αλήθεια! Ας με βρίζουν στα social media, δε με νοιάζει. Και να βγουν οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% και να τα πουν!» δήλωσε ο Φωτεινή Πετρογιάννη.

https://vimeo.com/642651187

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This