Καταπέλτης ο Βαλάντης για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Είναι πολιτικό έκτρωμα» (video)

«Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα»

Must Read

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην Ελληνική showbiz η οποία μάλιστα θα οδηγηθεί στη νομική οδό. Πρόκειται για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τη Λίτσα Γιαγκούση, με την δεύτερη να κατηγορεί το συνάδελφο της για απρεπή συμπεριφορά.

Την κόντρα αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο Βαλάντης στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day», καθώς έχει συνεργαστεί και με τους δύο τραγουδιστές.

«Με τον Μάκη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Λίτσα απλά σε μία συναυλία. Δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι έγινε μεταξύ των δύο. Με τον Μάκη τουλάχιστον που έχουμε συνεργαστεί ήταν υπέροχος, ήταν μία από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έκανα γιατί είναι ένας μεγάλος τραγουδιστής και μου έδινε το ερέθισμα κι εμένα να τραγουδήσω. Η καλοσύνη του… Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία στη Θεσσαλονίκη. Και η Λίτσα είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Ξαφνιάστηκα με αυτό το γεγονός για το τι μπορεί να προέκυψε τώρα μεταξύ τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/643839424

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα όποιος λανσάρει αδιάβροχα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, μίλησε για τον αόρατο εχθρό που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αλλά και για τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου τις οποίες δεν ενστερνίζεται.

«Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν άνθρωπο με τη δική μου πράξη γιατί είμαι και δημόσιο πρόσωπο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βλέπω κάποιους ανθρώπους που πάτησαν πάνω στην πανδημία και προσπαθούν να κάνουν πολιτική καριέρα. Δεν αντέχω και μισώ τους ανθρώπους αυτούς που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιον μιλάω… Τώρα τελευταία, ο Γρηγόρης Πετράκος που είναι και συνάδελφός μου… Εκείνος φώναζε να μην κάνει ο κόσμος εμβόλια. Ήταν αντιεμβολιαστής. Δεν έμπαινε στη διαδικασία το να παροτρύνει ανθρώπους να μην κάνουν το εμβόλιο; Πήρε κάποια ευθύνη και να πει ότι εγώ τους έσπρωξα στον θάνατο ή σε κάποια προβλήματα;

Ο καθένας προωθεί τα δικά του συμφεροντάκια και τα ισοπεδώνει όλα. Πιστεύω ότι το έκανε για πολιτικούς λόγους. Να καταλαβαίνει ο κόσμος τα πολιτικά εκτρώματα, αυτά είναι τα πολιτικά εκτρώματα», τόνισε.

https://vimeo.com/643841384

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This