Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την περιπέτεια υγείας της: «Έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα 70%» (video)

«Πρέπει να μάθω να ζω με αυτό»

Must Read

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου για πολλά χρόνια είχε υιοθετήσει το μακρύ μαλλί, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της και έκοψε τα μαλλιά της κοντά, τα οποία ομολογουμένως της πάνε πολύ.

Αν και της αρέσει να πειραματίζεται με το look της, η ίδια αναγκάστηκε να κάνει κοντά τα μαλλιά της, καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε τον θυρεοειδή της και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε όταν νόσησε από κορωνοϊό, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Νόσησα από κορωνοϊό την ίδια μέρα που έκανα το εμβόλιο και μου χτύπησε το θυρεοειδή και τα μαλλάκια μου δεν τα άντεξαν όλα αυτά μαζί. Κι έτσι τα κούρεψα και είμαι μια χαρά τώρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα, οπότε δεν ήταν πια υγιή κι έτσι αναγκάστηκα να τα κόψω. Νόσησε και ο σύζυγος, ευτυχώς όχι τα παιδιά και οι γονείς».

Η ηθοποιός μάλιστα, πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως πάσχει από υπερακουσία. Αναφορικά με τη δυσλειτουργία της ακοής της δήλωσε πως: «Είμαι πάρα πολύ καλύτερα, έχει αποκατασταθεί η ακοή μου σε ένα 70%. Αποφάσισα ότι αν αυτό το πράγμα ήρθε για να μείνει, πρέπει να μάθω να ζω με αυτό».

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το παλεύω με την υγεία μου! Είναι δύσκολο να ζεις με κάτι που σε βαραίνει» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This