Πέμυ Ζούνη: «Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ» (video)

«Ήταν άθλιο! Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»

Must Read

Η Πέμυ Ζούνη είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τις φωτογραφίες οι οποίες την παρουσίαζαν με τον σκηνοθέτη Ανγκ Λι στο πλαίσιο προώθησης της θεατρικής παράστασης του Άκη Δήμου «…και Ιουλιέτα» η οποία ανέβηκε το 2017.

Οι εν λόγω φωτογραφίες αποκαλύφθηκε ότι ήταν προϊόν φωτομοντάζ και ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είχε ουδεμία σχέση με την παράσταση.

Έτσι η γνωστή ηθοποιός στράφηκε κατά της συνεργάτιδάς της Μπέσσυ Γιαννοπούλου που είχε αναλάβει την παραγωγή της παράστασης κατηγορώντας τον για απάτη. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τη νομική οδό.

Για την ακατανόμαστη περιπέτεια της, όπως η ίδια τη χαρακτηρίζει, μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και αποκάλυψε πως είχε σαν αποτέλεσμα ένα γεγονός το οποίο την επηρέασε.

«Ήταν άθλιο. Αν δε είχα κοντά μου δικούς μου ανθρώπους και αν δεν είχα τη συνήθεια να μην με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα μπορεί να είχα αυτοκτονήσει. Είναι πολύ μεγάλο αυτό το θέμα. Η λάσπη έπεφτε γενναιόδωρα. Ήταν άγριο πράγμα. Τα μίντια είχαν ανθρωποφαγικές αγριότητες. Σε πιο κλειστό επίπεδο συνάδελφοι ήταν χειρότεροι σε συμπεριφορά. Είναι ένα τραύμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ.

Το τραύμα που δεν θα ξεπεράσω είναι ένας αγαπημένος συνεργάτης που με ήξερε πολύ, αυτός, όταν μου γύρισε την πλάτη και νόμιζε ότι τον εξαπάτησα, ίσως για εμένα ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι και από αυτά που συνέβησαν», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/644266414

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This