Χρήστος Κυριαζής: Το στερνό αντίο των καλλιτεχνών στον σπουδαίο τραγουδιστή (video)

Must Read

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε χθες η είδηση ότι ο καταξιωμένος τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Στην αγκαλιά της Σοφίας του πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής

H Βάνα Μπάρμπα, που υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του, ούσα καταβεβλημένη από το δυσάρεστο γεγονός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της δήλωσε πως: «Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά».

Η ίδια μάλιστα έσπευσε να του πει το στερνό αντίο με μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πολλοί όμως ήταν και οι καλλιτέχνες που αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ερμηνευτή, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη τους για τον χαμό του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ναταλία Γερμανού

Γρηγόρης Γκουντάρας

Πέτρος Ιακωβίδης


Νίνο

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Χάρης Βαρθακούρης

Χρήστος Χωμενίδης

Θλιβερή αυτή είδηση κλήθηκαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», o παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου και τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Οι δύο αυτές μεγάλες προσωπικότητες εξέφρασαν την θλίψη τους για το θάνατο του καλλιτέχνη ενώ παράλληλα περιέγραψαν περιστατικά που είχαν ζήσει μαζί του.

Γιώργος Πολυχρονίου

«Κάποια στιγμή, εκεί στο 1989, επειδή πήραμε ένα δυάρι στο Φάληρο με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, έπρεπε να το επιπλώσουμε και επιλέξαμε τον Χρήστο. Ήταν μεγάλο ταλέντο και στο έπιπλο. Τον πετύχαμε σε ένα από τα δύο καταστήματα. Εκείνο το πρωινό αντί να πάρουμε έπιπλα, πήραμε τραγούδια. Πήρε την κιθάρα του μέσα στο μαγαζί, όπου είχε 50 άτομα μέσα, και μας τα έπαιξε. Με κέρδισε. Άκουσα αυτές τις τραγουδάρες τους και μπορεί μερικοί να γέλαγαν που τους τα πήγα, αλλά το πήρα πάνω μου».

Αν τον βοηθούσε η φωνή του θα τραγουδούσε στην πρώτη γραμμή. Τρομερός παίκτης και με τρομερό στυλ. Ήταν γοητευτικός και ωραίος γκόμενος, τον ήθελαν όλες οι γυναίκες»,

Θέμης Αδαμαντίδης

«Ήταν ένας πετυχημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μας χάρισε διασκέδαση, χαρά και τα θέματα που τραγουδούσε προσέγγιζαν τόσο πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο. Έγραφε πολύ ωραία, με ξεχωριστό τρόπο και είχε μια σημαντική μερίδα μέσα στο λαϊκό μας τραγούδι και μια ανταπόκριση από τον κόσμο πολύ μεγάλη.

Εγώ τον θυμάμαι αρκετό καιρό πίσω, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει που μου είχε προτείνει να ακούσω κάποια τραγούδια του. Δεν έγινε αυτό, τα τραγούδησε ο ίδιος και καλά έκανε. Λίγο πολύ, όχι λεπτομέρειες, γνωρίζαμε ότι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζαμε ότι θα μπορέσει να το νικήσει»,

https://vimeo.com/644713072

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This