Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νέος έρωτας για την «Barbie της ΤV»

Must Read

Νέος έρωτας για την «Barbie της ΤV», με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, να είναι ζευγάρι με νεαρό επιχειρηματία!

Η μοιραία ξανθιά της μικρής οθόνης ανοίγει νέα σελίδα στη προσωπική της ζωή, με το φρέσκο ειδύλλιο να προδίδεται μέσα από τα social media, μια και το μοντέλο και νυν παίκτρια του «J2US» ανέβασε στο Instagram με το αγόρι της το ίδιο story την ίδια χρονική στιγμή.

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της ξανθιάς καλλονής ονομάζεται Στάθης Σχίζας και έχει οικογενειακή επιχείρηση με κοσμήματα, ενώ, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Love it», είναι και συνιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο Παγκράτι στο οποίο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Θάνος Πετρέλης!

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο κέντρο και κάθισε μαζί με τον νέο της σύντροφο σε ένα απόμερο τραπεζάκι δίπλα στον dj, θέλοντας να αποφύγουν σχόλια και φωτογραφίες από θαμώνες που ίσως να αποκάλυπταν τη σχέση τους. Ακόμη και όταν εμφανίστηκαν φωτογράφοι, η Παναγιώταρου με την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει ζήτησε να μην ποζάρει σε εκείνο το σημείο, κάτι που έγινε, με τους παπαράτσι να σέβονται τη επιθυμία της!

Μετά λοιπόν το άδοξο τέλος στον παραμυθένιο γάμο της με τον Γιαννόπουλο, το κορίτσι που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «My Style Rocks» και στη συνέχεια δοκίμασε και τις ικανότητές του στο… άρμεγμα στη «Φάρμα» βρήκε τον έρωτα ξανά στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία, με την Αλεξάνδρα να είναι πια στα χάι της, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This