Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μιλάει πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο (video)

«Η σχέση μου με τον Σωτήρη Χατζάκη είναι εξαιρετική»

Must Read

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθικτοι», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με το νέο της σύντροφο, Κυριάκο Σκούρα.

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρέθηκαν στην πρεμιέρα της εν λόγω παράστασης και απέσπασαν τις πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της σχέση με τον επιχειρηματία.

«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου! Είμαι ευτυχισμένη! Ο σύντροφός μου με στηρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά την κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star»

https://vimeo.com/645193119

Όσον αφορά τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη με τον οποίο είχαν σχέση για δύο χρόνια, δήλωσε πως: «Η σχέση μου με τον Σωτήρη Χατζάκη είναι εξαιρετική. Βεβαίως μου λέει τη γνώμη του για τα επαγγελματικά. Είναι αγνός κριτής και έχει πολύ σωστή κριτική. Όπως είδατε καλά είμαι», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

https://vimeo.com/645194264

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This