Αριστομένης Γιαννόπουλος: Η φημολογούμενη σύντροφός του μιλάει για τη σχέση τους (video)

Must Read

Μπορεί ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έβαλαν τίτλους τέλους στο γάμο τους ωστόσο οι δυο τους έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, καθώς η πρώην παίκτρια του my style Rocks παραμένει πελάτισσα του.

Παρόλα αυτά φημολογείται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να έχει προχωρήσει τη ζωή της. Ωστόσο ορισμένες φήμες θέλουν για σύντροφό της τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα, Γιάννη Λεωνίδου ενώ πρόσφατα ακούστηκε και το όνομα του επιχειρηματία Στάθη Σχίζα.

Από ότι φαίνεται όμως και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας άλλης γυναίκας. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη με μελαχρινή καλλονή. η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή «Happy Day» και διευκρίνισε πως δεν υφίσταται ερωτική σχέση μεταξύ εκείνης και του Αριστομένη Γιαννόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής όμως υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή του πλαστικού χειρουργού.

«Γνωριζόμαστε με τον Αριστομένη γιατί είμαι πελάτισσά του. Έλειπα αρκετό καιρό γι’ αυτό δεν είχαμε βρεθεί νωρίτερα. Στα μπουζούκια βρεθήκαμε με κοινή παρέα. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον.

Επικοινώνησα μαζί του μετά τα δημοσιεύματα που μας θέλουν ζευγάρι και μου είπε ότι έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να του προσάψουν σχέση, επειδή είχε βγει έξω με κάποια κοπέλα», τόνισε η υποτιθέμενη σχέση του Αριστομένη Γιαννόπουλο.

https://vimeo.com/645200384

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This