Θανάσης Βισκαδουράκης: «Aρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που κάνανε ήταν ανεπίτρεπτο» (video)

Must Read

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε υποστηρίξει πώς θα χειροδικούσε αν έβλεπε μπροστά του τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για δύο βιασμούς και μία απόπειρα βιασμού.

Το ίδιο όμως θα έκανε και σε όποιον προσπαθούσε να βλάψει κάποιον συνάνθρωπό του. Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής, Mega Kαλημέρα, αποκάλυψε πως έχει τύχει να είναι μάρτυρας κακόποιητικής συμπεριφοράς και να χειροδικήσει προκειμένου να υπερασπιστεί μία συνάδελφό του.

«Εγώ όταν έβλεπα μία αδικία, πεταγόμουν. Και έχε συμβεί και σε θέατρο, βρέθηκα μπροστά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που κάνανε ήταν ανεπίτρεπτο, να προσβάλουν μία συνάδελφο και ειδικά μία γυναίκα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο παρελθόν είχε υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και η πρώην σύντροφός μου, που ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και της είπα πως όταν με φωνάξουν οι δικηγόροι σίγουρα θα καταθέσω υπέρ σου. Τότε όταν τα λέγαμε, όλοι γελάγανε. Ήρθαμε σε δύσκολη θέση. Σκέψου ότι περάσαν τα χρόνια και λέγανε εμείς είμαστε οι ατίθασοι, ανυπάκουοι, τα κ@@παιδα της δουλειάς, ενώ διεκδικούσαμε το δίκιο μας και πάνω από όλα, την ανθρωπιά μας».

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα metoo δήλωσε πως: «Εγώ καταρχήν θέλω να χειροκροτήσω αυτά τα κορίτσια και τα παιδιά που μιλήσανε. Πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Τσαντίζομαι όταν ακούω “μίλησαν μετά από χρόνια”. Αφού τότε που μιλήσανε δεν τους άκουγε κανένας. Στην εξουσία φαίνεται και ο χαρακτήρας»,

https://vimeo.com/645971359

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This