Στέφανος Κυριακίδης: «Όλοι έκαναν bullying στην Αλίκη Βουγιουκλάκη επειδή έπαιξε τραγωδία»

«Ένας σκηνοθέτης άρχισε να βρίζει και στο διάλειμμα του είπα ότι θα μιλάει καλά»

Must Read

O Στέφανος Κυριακίδης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις κυρίως αρχαίου δράματος. Οι συμμετοχές του στην μικρή οθόνη δεν είναι πολλές ωστόσο πρόσφατα τον απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» ενώ φέτος τον παρακολουθούμε στην σειρά «Η γη της ελιάς».

Για τα ξεκινήματα της καριέρας του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αποκαλύπτοντας: «Κλείνω 60 χρόνια στο θέατρο. Η πρώτη μου παράσταση ήταν στα 16 μου. Είχε σπάσει ένας ηθοποιός το πόδι του και έπαιξα. Με το που βγήκα βέβαια δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να τραγουδήσω. Όταν με ρώτησαν κάποτε “πώς πήγες στην Επίδαυρο;” τους απάντησα “με τα μούτρα”. Έπρεπε να τρέξω, υποδεχόμενοι τον Αγαμέμνονα και όπως τρέχαμε σκόνταψα στο μαρμαράκι και σύρθηκα με τα μούτρα μέχρι τον χορό».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo αποκαλύπτοντας αν έχει υποστεί και ο ίδιος κακοποιητική συμπεριφορά.

«Θέλω να χαίρομαι και όχι να βασανίζομαι σε μια δουλειά. Αν κάποιος δεν είχε πρέπουσα συμπεριφορά θα τα άκουγε εκείνη την ώρα. Άλλο το να φωνάξεις και άλλο η βρισιά. Το καταλαβαίνεις αν γίνεται με αγάπη. Αν σε προσβάλλει του αδειάζεις το κεφάλι.

Σκέφτομαι όλους αυτούς που υπέστησαν βία και το ότι μίλησαν τώρα το θεωρώ μεγάλη λύτρωση και μεγάλο βάσανο, γιατί όλο αυτό το διάστημα -από όταν το υπέστησαν μέχρι και που μίλησαν- δεν σταμάτησαν να υποφέρουν. Αυτό για μένα ήταν επώδυνο.

Στην Επίδαυρο ένας σκηνοθέτης άρχισε να βρίζει και στο διάλειμμα του είπα ότι θα μιλάει καλά. Θα σου επιβάλλω τον τρόπο που θα μου μιλάς. Δεν μπορώ να μην μιλάω. Έχω πει πολλές φορές “μέτρα μέχρι το 10” αλλά στα 5 έχω απαντήσει».

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που έχει συνεργαστεί, ήταν και η αλήστου μνήμης εθνική μας star, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Όλοι έκαναν bullying στην Αλίκη επειδή έπαιξε τραγωδία. Απορώ πως άντεξε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/648502674

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This