Φαίη Ξυλά για #metoo: «Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο»

«Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους»

Must Read

H Φαίη Ξυλά μετά τον χωρισμό της από τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, φημολογείται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μίχα.

Μάλιστα σε συνέντευξή της έχει παραδεχθεί πως σε περίπτωση που θεωρούσε ότι ταιριάζει με κάποιον, δεν θα την απασχολούσε η διαφορά ηλικίας, γεγονός το οποίο έχει αποδειχθεί αφού ο πρώην σύζυγός της είναι πέντε χρόνια μικρότερος από εκείνη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στο χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο αποκαλύπτοντας πώς διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Ο μπαμπάς του γιου μου είναι μικρότερος από μένα. Δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον Κωνσταντίνο και αφού χωρίσαμε, στο θέατρο. Είναι εξαιρετικό παιδί.

Είναι πολύ σημαντικό και ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς τους παιδιού. Εμείς χωρίσαμε καλά. Και για ζευγάρια που έχουν ένταση, πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί. Έχει μεγαλώσει στο θέατρο βέβαια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/648938036

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί «χειριστική» συμπεριφορά αλλά εκείνη κατάφερε να θέσει τα όριά της.

«Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό σε όλα τα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι κάποιοι θα κωλώσουν.

Εγώ δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα.

Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Έχω βρεθεί και από τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει.

Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί Θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά», τόνισε.

https://vimeo.com/648938897

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This