Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα»

«Ο γιος μου μου έχει ζητήσει αδερφάκι»

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη αποκαλύπτοντας τις άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στιγμή που παρουσίαζε την Eurovision μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και η συμπαρουσιάστριά του αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία», γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ταυτότητα αποκαλύπτοντας ότι: «Όταν το ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, αγχώθηκα. Δεν ήξερα πώς να το εκφράσω ερωτικά. Αυτό που με έσωσε ήταν μπήκα στη δραματική σχολή, σε ένα περιβάλλον ανοιχτόμυαλο. Τότε βρήκα όμοιούς μου. Τότε βέβαια ήμασταν ό,τι λάχει. Στον στρατό πήγα μετά τη δραματική σχολή. Μπήκα 21 ετών και με πάνε στην Κρήτη. Μπήκα σε μια ιστορία που έκανα παρέα με luben ανθρώπους στην Κρήτη. Ένας δούλευε ως τσατσά σε οίκο ανοχής. Εκεί γνώρισα τη Βούλα και κάναμε παρέα. Πήγαινα εκεί καθόμουν στο σαλονάκι και τα λέγαμε με τη Βούλα. Να πω ότι οι οίκοι ανοχής μου αρέσουν πάρα πολύ».

https://vimeo.com/649444553

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αναφερθεί κατά καιρούς στα δικαιώματα τεκνοθεσίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων. Ο ίδιος μάλιστα έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα παιδί. Για την ζωή του με τον γιο του δήλωσε πως: «Αισθάνθηκα μπαμπάς όταν άρχισα να του μαθαίνω τα πρώτα πράγματα. Μου έχει ζητήσει αδερφάκι, δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να έχω και 2 και 3 παιδιά, αλλά δεν γίνεται, δεν θέλω άλλο. Νομίζω ότι έχει πάρει την απροσεξία μου, τη θεατρικότητα και το χιούμορ. Με τον Γιώργο μου αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να τραγουδάμε, να πηγαίνουμε ταξίδια. Θα ήθελα να του μεταδώσω την τιμιότητα, την ελευθερία, τον ρατσισμό, του έχω μιλήσει γι αυτά. Ο Γιώργος είναι μία από τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου».

Δείτε επίσης: Στέλιος Παρλιάρος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πάρα πολύ φίλος μου! Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

https://vimeo.com/649448913

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This