Σπύρος Λάμπρου: «Είχα κάνει το εμβόλιο και πέρασα κορωνοϊό! Ζορίστηκα όταν τελείωσε, δεν είσαι όπως ήσουνα»

«Δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι»

Must Read

Ο Σπύρος Λάμπρου έχει βιώσει ακραίες καταστάσεις, καθώς στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε γνωστό περιοδικό είχε αποκαλύψει ότι γλίτωσε δύο φορές από το θάνατο. Η πρώτη ήταν στη Βαγδάτη ενώ η δεύτερη ήταν όταν εντόπισαν ένα όγκο στο ισχίο.

Η μοίρα όμως τον δοκίμασε για ακόμη μία φορά καθώς πριν τρεις εβδομάδες διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Ο γνωστός ρεπόρτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, αποκαλύπτοντας πως παρότι είχε εμβολιαστεί πέρασε δύσκολα το διάστημα της νοσηλείας του.

«Πέρασα κορωνοϊό πρόσφατα. Δένεται λίγο η ψυχή σου όταν δεις όταν είσαι θετικός. Γιατί αμέσως σκέφτεσαι μήπως κόλλησες τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς δεν κόλλησε κανείς. Εξαφανίστηκα. Τη γλίτωσαν όλοι. Είχα κάνει το εμβόλιο, το πέρασα πάρα πολύ χαλαρά. Βέβαια δέκα μέρες είχα συντροφιά μόνο ένα κουνούπι. Είναι φοβερό. Δεν είχαν κάποιον να μου μιλάει. Έρχονταν και μου άφηναν φαγητό και έφευγαν. Πιο πολύ ζορίστηκα όταν τελείωσε. Δεν είσαι ακόμα όπως ήσουνα.

Δεν μπορείς να πας γυμναστήριο, ανεβαίνεις 10 σκαλιά και βαραίνεις. Οπότε λες κοίτα πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για κάποιος που το έχει περάσει και πιο δύσκολα και έχει νοσηλευτεί. Είναι πολύ ζόρικο. Και δεν ξέρεις και πού κολλάς».

Αναφορικά με τις πιο σοκαριστικές στιγμές που έζησε ως ρεπόρτερ δήλωσε: «Άκουσα τη συμβουλή του πατέρα μου ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά. Η πιο συγκλονιστική στιγμή για μένα ήταν όταν επέστρεψα από αποστολές στα πολεμικά μέτωπα, που είδα μία γιαγιά να περπατά με ένα παιδάκι στο πάρκο. Γιατί εκεί που ήμουν μπορεί να έβλεπες παιδάκια μόνα τους ή μια γιαγιά να ψάχνει ένα παιδάκι που δεν ζει. Στο Αφγανιστάν κάναμε μία συνέντευξη με μία κυρία με μπούργκα, μας υπόσχεται ότι θα τη βγάλει χωρίς να δείξουμε τα πλάνα για να μας δείξει κάτι στο σώμα της. Η γυναίκα είχε παντού χτυπημένο με τατουάζ σαν έγκαυμα ότι ανήκει στον σύζυγό της»

https://vimeo.com/649582346

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This