Γιώργος Λιβάνης για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ»

«Δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν»

Must Read

Ο Γιώργος Λιβάνης ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ωστόσο τον κέρδισε η αγάπη του για το τραγούδι.

O ταλαντούχος τραγουδιστής, σε ηλικία 18 ετών, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη το μέσα από το X-Factor.

H συμμετοχή του όμως στο συγκεκριμένο tallent show δεν είχε μεγάλη διάρκεια, γι’ αυτό αποφάσισε να λάβει μέρος και στο Greek idol.

Παρότι ασχολείται χρόνια με το τραγούδι, ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor με την οποία φημολογούνταν ότι είχε σχέση. Ωστόσο, όταν βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην της, Σάκης Κατσούλης, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού αναζωπυρώθηκαν τα αισθήματά της για εκείνον.

Αναφορικά με τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του τραγουδιστή για τη σχέση που είχε με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να θέσω σε κίνδυνο την δουλειά μου. Όπως είχαμε πει και μαζί και θα το πούμε και τώρα ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Οπότε δεν ήταν κάτι που με πείραξε, όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν.

Άφησα αυτό το πράγμα να φύγει γιατί δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου. Εμένα μου αρέσει η αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά που είπαμε εμείς μαζί.

Όλοι κάπως ξεκινάνε στο να τους γνωρίσει ο κόσμος. Εγώ είμαι οκτώ χρόνια σε αυτή τη δουλειά και σε νυχτερινά μαγαζιά, η αλήθεια είναι όμως ότι με έμαθε πιο πολύς κόσμος από αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Αν ήταν κάτι πιο σημαντικό, μπορεί να ένιωθα άσχημα αν μαθαίνει κάτι ο κόσμος για μένα. Συμπονώ τον κόσμο με όλα αυτά που γίνονται και όλο αυτό το πράγμα με κράταγε στο σπίτι μου».

https://vimeo.com/649887915

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This