Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή»

Must Read

Το όνομα της Ελένης Καστανή έχει ακουστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα έπειτα από τις αποκαλύψεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου, σχετικά με την άσχημη συμπεριφορά της στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσαν μαζί.

Η Ελένη Καστάνη διέψευσε τη συνάδελφό της αποκαλώντας την ψεύτρα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι: «Αντέδρασα νομίζω με τον σωστό τρόπο. Κάποιοι μου έλεγαν να πάω σε δικηγόρους, σε δικαστήρια και αυτά. Η απάντηση η δική μου είναι ότι στα δικαστήρια και στους δικηγόρους τρέχουν αυτοί που έχουν κάνει κάτι. Αν δεν έχεις κάνει κάτι και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, αφήνεις τον χρόνο να έρθει και να αποδείξει αν είσαι ψεύτης ή αληθινός. Νομίζω ότι ο χρόνος έδειξε, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη με τους οποίους είχε άριστη συνεργασία.

«Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι έγιναν αυτά τα πράγματα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή. Δεν γνωρίζαμε όλοι εγώ δεν ήξερα αν γινόντουσαν αυτά σε εμένα θα αντιδρούσα άμεσα, εκείνη τη στιγμή. Θα βοηθούσα και τα νέα παιδιά αν υπέφεραν. Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή», τόνισε.

https://vimeo.com/650269606

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This