Τάνια Τσανακλίδου για Σάσα Σταμάτη: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε με μπράβους στην παράσταση»

«Tι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε» αναρωτιέται η σπουδαία ερμηνεύτρια

Must Read

Με μια λακωνική αλλά πύρινη ανάρτηση, η μεγάλη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου σχολίασε το πρωτοφανές περιστατικό που προκάλεσε σοκ και οργισμένες αντιδράσεις. 

Η τηλεπερσόνα Σάσα Σταμάτη, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος, εισέβαλλε μαζί με μπράβους στην σκηνή του θεάτρου «Καρέζη» για να διακόψει την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή σατίρισε τον εφοπλιστή φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη.

https://vimeo.com/652857306

«Ένα τηλεσκουπίδι, μπήκε λέει, με μπράβους σε παράσταση και την διέκοψε. Να δω τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους» σχολίασε η Τάνια Τσανακλίδου για την εισβολή που καταδίκασαν από το πρωί, πολιτικοί, ηθοποιοί και σωματεία.

Όλοι εκτός από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία μέχρι τώρα, δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This