Πηνελόπη Αναστασοπούλου για #metoo: «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά»

«Παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα»

Must Read

Πολύ καλύτερα φαίνεται να είναι στην υγεία της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς φαίνεται πως η ακοή της έχει σχεδόν αποκατασταθεί.

Για την υπερακουσία από την οποία έπασχε μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε τον τρόπο που της δημιουργήθηκε.

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Βίωσα τον κορωνοϊό, έκανα 4 μετακομίσεις, είχαμε και τις φωτιές του καλοκαιριού, και τα παιδιά μου ήταν κοντά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά με την ακοή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μια βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία. Άκουγα τη φωνή μου στο κεφάλι μου υπερβολικά δυνατά»

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το παλεύω με την υγεία μου! Είναι δύσκολο να ζεις με κάτι που σε βαραίνει» (video)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση, αποκαλύπτοντας πως στα ξεκινήματα της καριέρας μέχρι την στιγμή που έγινε μητέρα βίωνε bullying.

«Έχω αδυνατίσει αρκετά, αλλά και με παραπάνω κιλά πάλι καλά είμαι. Από την πρώτη ημέρα στην τηλεόραση σχολίαζαν την εμφάνισή μου, έλεγαν “δείτε πόσο πάχυνε” και είχαν φωτογραφία μου με Photoshop, είχαν μεγαλώσει τη φωτογραφία μου. Όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, αυτά σταμάτησαν. Γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά και δεν έχουν παντρευτεί τις κρίνουν αυστηρά και αυτό το θεωρώ ρατσιστικό», τόνισε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη γεια προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η ηθοποιός βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσει για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, ωστόσο το γεγονός αυτό ενδέχεται να της έχει στερήσει τηλεοπτικές δουλειές.

«Δεν μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying για το οποίο εγώ σκοπεύω να μιλήσω πάλι κάποια στιγμή ακόμα και αν μου στοιχίσει κι άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», κατέληξε.

https://vimeo.com/653713873

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This