Βαλάντης-Kατά του Πετράκου για 2η φορά: «Aπορώ πώς του δίνουν το βήμα και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο»

Must Read

Πρόταση για το Survivor δέχτηκε ο Βαλάντης και μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», εξέφρασε τη λαχτάρα του να συμμετέχει στο reality επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πώς του είχε προταθεί παλιότερα να συμμετάσχει στο Νomads όμως λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε να αντιμετωπίσει, δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο Survivor, αλλά σίγουρα έχουν γίνει συναντήσεις. Η απάντηση για το ποιος θα μπει θα δοθεί από τον παραγωγό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Θα είμαι χαρούμενος αν είμαι μέσα στους εκλεκτούς που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Στις εξετάσεις πριν μπω στο Nomads διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό και αναγκάστηκα να μην ακολουθήσω. Στις εξετάσεις για το Survivor μού ήρθαν μνήμες από τις εξετάσεις του Nomads και τα νέα για την υγεία μου που είχα μάθει τότε. Με αγχώνει και πάλι η διαδικασία των εξετάσεων, υπάρχει πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στην πανδημία του κορωνοϊού μη θέλοντας να αποκαλύψει αν έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν ήθελε να επηρεάσει τη γνώμη του κόσμου, ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον Γρηγόρη Πετράκο χαρακτηρίζοντάς τον ως πολιτικό έκτρωμα.

Ο διάσημος ερμηνευτής έριξε Για ακόμη μία φορά τα βέλη του στον συνάδελφό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν λέω αν εμβολιάστηκα ή όχι γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Το έχουν κάνει πολλοί κατά καιρούς και πατάνε πάνω σε αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Και έχω αναφέρει και το όνομα του κυρίου Πετράκου. Φίλε μου, δεν μπορείς εσύ να λες τις δικές σου απόψεις και να παροτρύνεις ανθρώπους με τις απόψεις σου στο να μην εμβολιαστούν, λέγοντας ότι αν εμβολιαστούν και πεθάνουν δεν θα πάρει κανένας ευθύνη.

Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν. Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο».

https://vimeo.com/653727968

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This