Mad Clip – O παππούς του «κατακεραυνώνει» την πρώην σύντροφό του, Αρετή: «Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη»

Must Read

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο με την πρώην σύντροφο του Mad Clip, Αρετή να διασκεδάζει την ημέρα που έκλεινε τρεις μήνες από τον τραγικό θάνατό του.

https://www.tiktok.com/@trapclip/video/7037301243135397126?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Τη συγκεκριμένη όμως ημέρα τύγχανε να είναι η ονομαστική εορτή της Αρετής. Με αφορμή το εν λόγω βίντεο, στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει πίνοντας σαμπάνιες και να χορεύει με τις φίλες της σε ξέφρενους ρυθμούς, μίλησε ο παππούς του αδικοχαμένου ράπερ στην εκπομπή «Πρωινό», όπου δεν δίστασε να «κατακεραυνώσει» την πρώην σύντροφο του εγγονού του, καθώς όπως ισχυρίζεται, γλεντάει με τα λεφτά του Mad Clip.

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια»

https://vimeo.com/654030403

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This