Ανδρέας Μικρούτσικος για Σοφία Δανέζη: «Για την παραγωγή του Big Brother ήμουν κόκκινο πανί»

«Για τη σχέση της με τον Κεχαγιά πάντα την κριτικάριζα ότι είναι στρατηγική»

Must Read

Ψυχραμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον πρώην παρουσιαστή του Big Brother αλλά και στη νικήτρια του προηγούμενου κύκλου λόγω της συνεργασίας που έχουν στο «J2US».

Για την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρια Ψυχαρακη αναφέρθηκε στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Σοφία Δανέζη δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Περίμενα τις αντιδράσεις της Ψυχαράκη στο “J2US”»!

https://vimeo.com/654961221

Με αφορμή τις δηλώσεις της τραγουδίστριας ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το Big Brother και για τη μεταξύ τους σχέση, αποκαλύπτοντας πως η επικοινωνία του με μαζί της  ήταν κόκκινο πανί για την παραγωγή του reality εγκλεισμού.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ επειδή θεωρούσα ότι έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι»

«Πριν ξεκινήσει το Big Brother ήθελα να δω προσωπικά τους παίκτες. Όταν είδα τη Σοφία της είπα ότι θα σου μιλήσω τίμια, καθαρά και ανοικτά. Μπαίνεις μέσα για τη δημοσιότητα, σαν να θέλεις να ανεβάσεις κασέ, να γίνεις γνωστή στο πανελλήνιο ως τραγουδίστρια.

Της είπα σε ρωτάω ανοικτά γιατί νιώθω ότι από εσένα δεν θα πάρουμε τίποτα άλλο παρά μόνο την ανάγκη να φανείς, άρα μια στρατηγική να μείνεις παραπάνω. Και γύρισε και μου είπε “ναι, γι’ αυτό έρχομαι”. Της λέω σου βγάζω το καπέλο και μείναμε εκεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην πρώτη ή δεύτερη εκπομπή της έκανα μια παρατήρηση από αυτά που έβλεπα. Μου κρατάει κακία. Επειδή μου κράταγε κακία και ήταν πολύ δυναμική, η παραγωγή απέφευγε να μας φέρνει σε επαφή, σε αντίθεση με αυτό που ήθελα εγώ.

Εγώ αντέχω και να με βρίσεις και μιλάω με επιχειρήματα. Η παραγωγή μας απέφευγε, αλλά έλα όμως που σκοτώθηκε με την Άννα Μαρία. Και εκεί, σε ειδικό χώρο που τραβάγανε βίντεο και το μοντάρανε , ήρθα ξανά σε επαφή μαζί της και με την Άννα Μαρία.

Επειδή η Άννα Μαρία πέρναγε τεράστια κρίση, περισσότερο κοιταζόμασταν με τα μάτια και συνεννοούμασταν για να ηρεμήσουμε την Άννα Μαρία. Παρ’ όλα αυτά, εγώ για την παραγωγή ήμουν κόκκινο πανί στην επικοινωνία με αυτό το κορίτσι και με την Άννα Μαρία.

Συν το γεγονός ότι τη σχέση της με τον Κεχαγιά πάντα την κριτικάριζα ότι είναι στρατηγική, δηλαδή ότι είναι μονόπλευρη. Έβλεπα τον Κεχαγιά τσιμπημένο, την έβλεπα να τον χειρίζεται με έναν καλό τρόπο. Και το έλεγα κι έτσι έχουμε αυτή τη σχέση»

https://vimeo.com/654955604

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This