H Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε βοήθεια από τον Γ.Γ. του Υπ. Παιδειας για το bullying που δέχεται ο αδερφός της

Must Read

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη πριν λίγες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αποκάλυψε πως ο 12χρονος ετεροθαλής αδερφός της, υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά από τους συμμαθητές του.

Το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή «Love it», αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο μικρός της αδερφός στην Κρήτη, όπου διαμένει πλέον μόνιμα μαζί με τη μητέρα τους, με τους δασκάλους αλλά και τους γονείς των συνομηλίκων του να συγκαλύπτουν την κατάσταση.

Λίγο μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της, η επιχειρηματίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αποκάλυψε πως ορισμένοι από τους κατοίκους του χωριού της Κρήτης δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να εκφοβίσουν τη μητέρα της, ενώ η δασκάλα του αδερφού της απείλησε πώς θα κινηθεί νομικά.

Σε ακόμη όμως ένα ξέσπασμα προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μέσω μία ανάρτησης που έκανε εξομολογήθηκε πως για την ασφάλεια του αδερφού της έχουν προσλάβει μία γυναίκα για να τον πηγαίνει στο σχολείο και να τον επιστρέφει στο σπίτι.

«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπάρξει ησυχία για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον.

Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής, θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που γίνεται στο παιδί, για αυτό το λόγο δεν με αφήνει να κινηθώ ακόμα νομικά η μητέρα μου. Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες λόγο της κατάστασης μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε επί λέξει η γυναίκα αυτή ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, να νιώθει ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει.

Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι εχθές, θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/656072344

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε για ακόμη μία φορά σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο αδερφός μου είναι δώδεκα ετών. Έχει μετακομίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο με την μητέρα μας στην Κρήτη. Έχω βίντεο να τον κηνυγάνε και να τον κλωτσάνε. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι ότι άρχισαν να αντιδράνε οι οικογένειες των θυτών και να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες για να τα καλύψουν.

Εγώ δεν ανέφερα κανέναν άνθρωπο και αν τους δω αυτούς τους γονείς δεν τους αναγνωρίζω… Με το που μίλησα έμαθα κι άλλα πράγματα, άνοιξαν κι άλλα στόματα και είπαν ότι και τα δικά τους παιδιά έχουν δεχτεί σωματική βία.. Χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα, ούτε στην περιοχή ούτε στο σχολείο, πριν καλά καλά τελειώσει η εκπομπή υπήρξαν αντιδράσεις. Πήγε ο πατέρας αυτός και εκφόβισε τη μητέρα μου στη δουλειά της…».

Με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, σχολίασε το bullying και τις απειλές που δέχονται τα παιδιά στα σχολεία, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να του θέτει τα ερωτήματα της.

https://vimeo.com/656076356

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This