Σμαράγδα Καρύδη: «Είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα»

«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα»

Must Read

Επίθεση είχε δεχθεί πριν λίγο καιρό η Σμαράγδα Καρύδη με μία ανάρτηση που είχε κάνει στα social media σχετικά με το ελληνικό κίνημα #metoo, καθώς παρότι στήριζε τα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές έδειχνε συμπόνια προς τους θύτες.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκε στις απόψεις που επικρατούν για τα καίρια θέματα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχει φασαρία απόψεων από όλους. Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη πως πρέπει να πω το σωστό. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα».

Στην συνέχεια κλήθηκε να κάνει την αυτοκριτική της και εκτός από τα προτερήματά της δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα μειονεκτήματά της.

«Θα με χαρακτήριζα τίμια, αστεία και καλοπροαίρετη. Έχω και αρνητικά χαρακτηριστικά: είμαι αδιάφορη, τεμπέλα και μουλάρα. Με είδα κάποια στιγμή και δεν μου άρεσα. Δεν μπορούσα να πω το σίγμα, ψεύδιζα, δεν μου άρεσε τίποτα πάνω μου. Δεν αντέχω να βλέπω την τηλεόραση που αυτοανακυκλώνεται και ο ένας σχολιάζει τον άλλον. Έχω να πω τέρατα, αλλά δεν θα τα πω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου δήλωσε πως: «Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο… Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά είναι για καλό».

https://vimeo.com/656163858

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This