Chrysa Demigod για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Νιώθω απέχθεια γι΄ αυτόν, με στιγμάτισε»

«Ήμουν στρυμωγμένη στην γωνία»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου, ο οποίος φέρεται να διαπόμπευε την πρώην σύντροφο του, αναρτώντας ροζ βίντεο σε site σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση.

Δύο νέες καταγγελίες σε βάρος του όμως έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα από δύο νεαρές κοπέλες που ήταν ανήλικες όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να τις προσεγγίσει.

Η μία ήταν 15 ετών, γεγονός το οποίο γνώριζε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ η νεαρή τραγουδίστρια Chrysa Demigod ήταν 17 ετών, στην οποία δεν δίστασε να της μιλήσει με χυδαίο τρόπο.

Η νεαρή ερμηνεύτρια μίλησε ακόμη μία φορά δημόσια για την τραυματική εμπειρία που έζησε από τον παρουσιαστή την ημέρα της γνωριμίας τους αλλά για την μετέπειτα συνάντησή τους στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα»

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει», είπε αρχικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Στην συνέχεια εξήγησε πως εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει στις γυναικείες τουαλέτες προφασιζόμενος ότι μπήκε εκεί καταλάθος.

«Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως εκείνη την στιγμή ένιωσε φόβο και ήθελε να φύγει.

Ευτυχώς που εκείνη την στιγμή στην τουαλέτα βρισκόταν και μία φίλη της, την οποία δεν είχε αντιληφθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κι έτσι αναγκάστηκε να την αφήσει ήσυχη. Ωστόσο δεν δίστασε να εκφράσει μπροστά σε όλους της τους φίλους την λύπη του για το νεαρό της ηλικίας της καθώς εκτιμούσε ότι θα γινόταν το «προφανές».

Όσον αφορά την συνάντηση που είχαν μετά από καιρό στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα», η Chrysa δήλωσε ότι: «Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή για αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του».

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο. Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει», τόνισε.

https://vimeo.com/656929549

Για το ίδιο περιστατικό μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους στην τουαλέτα του beach bar όπου παρευρισκόντουσαν, την είχε στριμώξει.

Μετά την καταγγελία της, έχει δεχθεί μηνύματα και άλλων κοριτσιών που έχουν παρενοχληθεί από τον παρουσιαστή.

https://vimeo.com/656944968

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This