Σοκάρει η πρώην σύντροφός του Παναγιωτόπουλου: «Επί 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο νεαρών γυναικών σε πορνογραφικό site»

«Στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες»

Must Read

Ολοένα και περισσότερες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, o όποιος φέρεται να διαπομπεύεται την πρώην σύντροφο του εν αγνοία της και ενώ βρισκόντουσαν ακόμη σε σχέση.

Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πώς μετά από την αποτρόπαια πράξη του παρουσιαστή σκέφτηκε μέχρι και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μετά το σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ζήτησε δημόσια συγνώμη από το θύμα χαρακτηρίζοντας την άνανδρη πράξη του ως ατόπημα και πως προσπάθησε να επανορθώσει εμπράκτως, ενώ στην πραγματικότητα προσπάθησε να εκβιάσει συναισθηματικά την πρώην σύντροφο του προκειμένου να πάνε την υπόθεση εξωδικαστικά.

Το θύμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε και βιώνει από τον άνθρωπο που είχε ερωτευτεί, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι επί οκτώ χρόνια δημοσίευε βίντεο νεαρών γυναικών σε site πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου. Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δεν φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 α, είσαι μεγάλη. Είχε ένα θέμα.

Γι’ αυτό χώρισα μαζί του γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε. Ήταν πιεστικός, ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες. Και ειδικά το τελευταίο εξάμηνο ήταν πιεστικός και μετά από ένα σημείο δεν άντεχα, δεν μπορούσα. Μου είχε πει για κάποιους φίλους του ή άλλες κοπέλες, κάποιες πρώην, και μάλιστα μου έστελνε και φωτογραφίες γυμνές από άλλες κοπέλες για να του πω ποια μ’ αρέσει και είχε κάποιους που έλεγε ότι ενδιαφέρονται για εμένα και ότι με είδαν… να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.

Μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε “ναι, εγώ είμαι στο βίντεο” και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω. Της είχα στείλει πριν από δύο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη αλλά το αρνήθηκε. Δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα όσες το δούνε να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη γιατί ξέρω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό πάνω από 50 γυναίκες» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

https://vimeo.com/657765855

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This