Βασίλης Μπισμπίκης: «Eίμαι ευτυχισμένος! Παίρνω πολλή αγάπη από την Δέσποινα»

«Είναι αμοιβαίο»

Must Read

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι.

Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό», είπε αρχικά και στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι:

«Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο»

https://vimeo.com/658645095

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This