Άγγελος Μπράτης: «Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από καλάθια» – Έξαλλη η Καινούργιου

«Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου...»

Must Read

Το GNTM έφτασε στο τέλος του ωστόσο ακόμη και την ημέρα του τελικού τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν χαμηλά για το reality μόδας.

Το φετινό GNTM δεν ήταν τόσο πετυχημένο όσο τα προηγούμενα γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Τη χαμηλή απήχηση κλήθηκε να σχολιάσει ο Άγγελος Mπράτης στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Εμένα προσωπικά δεν με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως δεν με επηρεάζουν οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ποτέ ολομέταξα bias cut φορέματα και ψωνίζει από καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν».

Αναφορικά με την αποθέωση της Βίκυς Κoυλιανού από τους χρήστες του Twitter, υποστήριξε πως: «Στο twitter οι άνθρωποι μάλλον έχουν την ηλικία μου και ξέρουν ποια είναι η Βίκυ Κουλιανού. Η Βίκυ είναι εξαιρετική, η ενέργειά της ήταν απίστευτη, βοήθησε πάρα πολύ τα παιδιά, ήταν μια υπέροχη γυναίκα, υπέρλαμπρη. Όταν ήμουν μικρός την θαύμαζα τρομερά, δεν υπήρχε το catwalk της. Αλλά τώρα μιλάμε για μια άλλη εποχή».

Οι δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή μόδας έκαναν έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της δήλωσε πώς απογοητεύτηκε με όσα ειπώθηκαν από εκείνον και τον χαρακτήρισε υπερόπτη.

«Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους οίκους, δε ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από μεγάλους οίκους και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και στιλάτες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες… Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις.

Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις. Έχω πάθει σοκ… Για πρώτη φορά απογοητεύομαι από τον Άγγελο Μπράτη».

https://vimeo.com/659275750

Τις δηλώσεις του όμως σχολίασε και η Βίκυ Καγιά, η οποία προσπάθησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας πως: «Έλα μωρέ ο Άγγελος. Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα»

https://vimeo.com/659331609

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This