Καινούργιου και Τσαγκρίδης δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

«Βόμβα» από Soula Glamorous!

Must Read

«Μα δεν τελειώνουν… Οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν…» λέει ένα διαχρονικό ερωτικό τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου που φαίνεται να ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και ο επιχειρηματίας, εγγονός του εκλιπόντα εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, πέρασαν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους με αποτέλεσμα ν’ αποφασίσουν να πάρουν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, κάνοντας έτσι μια παύση στον πολύχρονο δεσμό τους. Πλέον τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει, με τη Soula Glamorous να κάνει λόγο για επανασύνδεση.

Η διάσημη κουτσομπόλα του Instagram, η οποία διατηρεί δική της στήλη με gossip news στο okmag.gr του Νίκου Κοκλώνη, στενού φίλου και συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε χθες την αποκάλυψη, παρουσιάζοντας μάλιστα ως σίγουρη την πληροφορία ότι η Κατερίνα και ο Φίλιππος είναι πάλι μαζί.

«Φιλενάδες, τα πράγματα είχαν ως εξής: ξαφνικά και απότομα η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου είχε μπει σε παύση. Ομως κανένας από τους δύο δεν είχε προχωρήσει με κάτι νέο στη ζωή του. Το αποκλειστικό των κεντρικών λέει ξεκάθαρα πως ο Φίλιππος βρέθηκε σε γνωστό καφέ όπου τον εντόπισε η ρεπόρτερ Σούλα και τον άκουσε να λέει κατά λέξη: “Μιλήσαμε και δώσαμε μια ευκαιρία ο ένας στον άλλον”. Από την πλευρά ΚatKen (το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram) σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής, αφού κρατάει απόσταση από το γεγονός εδώ και καιρό» γράφει η Soula Glamorous.

«Αν και η ίδια δεν έχει πει κουβέντα για το επίμαχο θέμα, ήδη υπάρχει μια διαφορά στη διάθεσή της που ίσως την προδίδει, ενώ σταμάτησε τα δραματικά ποστ και δείχνει πιο χαρούμενη στην εκπομπή της» συμπλήρωσε στο χαρμόσυνο μαντάτο της η διαδικτυακή κουτσομπόλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This