Τα δέκα τηλεοπτικά πρόσωπα που «μίσησαν» οι τηλεθεατές

9+1 λατρεμένοι... κακοί το 2021

Must Read

Λατρεύουμε να τους μισούμε! Η «Εspresso» επέλεξε τα δέκα viral τηλεοπτικά πρόσωπα που αγαπήθηκαν αλλά και δίχασαν το κοινό το 2021, τα οποία θα συνεχίσουν στον ίδιο τόνο να μας αρέσουν αλλά και να μας απωθούν και το 2022! Παλιά τους τέχνη… κόσκινο, δηλαδή! Αυτές οι περσόνες είτε είναι επιτυχημένοι πρωταγωνιστές σε σειρές διαμάντια της ελληνικής μυθοπλασίας είτε παρουσιαστές σε τηλεοπτικές εκπομπές, που με το ταμπεραμέντο τους, τις ιδιοτροπίες τους και την «αιχμηρή» τους γλώσσα ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα!

Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη

Εχει δώσει φέτος ρεσιτάλ ως αυταρχική και σκληρή Καλλιόπη. Η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, που ήρθε από την Αμερική, όπου μένει μόνιμα εδώ και μία δεκαετία, για χάρη του «Σασμού», έχει κάνει το κοινό να διχαστεί: Από τη μια τη μισεί που μπαίνει σαν λέαινα στο σπίτι της Βασιλικής για να την κατασπαράξει και από την άλλη λυγίζει όταν τη βλέπει να συμπαραστέκεται στον γιο της Μαθιό και να κρύβει μαζί του το όπλο του φόνου. Και δεν ξέρουμε τι θα κάνει όταν μάθει το ειδύλλιο Αστέρη και Αργυρώς.

Δημήτρης Λάλος

Ο αρρενωπός και ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος (στον «Σασμό») έγινε φονιάς για χάρη της μιας και μοναδικής του αγάπης, της Βασιλικής (που την έβλεπε να κακοπερνά ως παντρεμένη στα χέρια του Στεφανή και ήθελε να την ελευθερώσει), γέμισε τα χέρια του με αίμα και την ψυχή του με ενοχές. Από τη μια παίρνει το όπλο και πυροβολεί σαν τρελός στον ουρανό και από την άλλη αφήνει λουλούδια έξω από την πόρτα της Βασιλικής – τότε οι τηλεθεάτριες τού δίνουν… συγχωροχάρτι. Το δε ειδύλλιό του με τη Βασιλική στον «Σασμό» είναι μόνιμα στα trends.

Κατερίνα Διδασκάλου

Κατερίνα Διδασκάλου

Για τρεις σεζόν λατρεύουμε… να τη μισούμε ως Μυρσινή Σεβαστού, που με τις ραδιουργίες και τις μηχανορραφίες της έκαψε και διέλυσε ένα ολόκληρο χωριό, το Διαφάνι. Φέτος της έχουν γυρίσει την πλάτη τα παιδιά της και ο άνδρας της, ο πιστός -κατά τα άλλα- Δούκας, την απάτησε με την καλύτερη φίλη της, την Αντιγόνη. Ετσι έχει σκυλιάσει. Ωστόσο ο μοναδικός σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί την Ελένη Σταμίρη για τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Σέργιου και θα συνεργαστεί γι’ αυτό με τον εωσφορικό Ακύλα!

Αιμίλιος Χειλάκης

Ο θεατρικός ηθοποιός υποδύεται με τρομερό ταλέντο τον σαδιστή και εγωπαθή «Ακύλα», τον άνθρωπο της χούντας, που θέλει να καταστρέψει το Διαφάνι και να εξαφανίσει την Ελένη Σταμίρη και τον δάσκαλο από προσώπου γης. Εκ πρώτης όψεως είναι εστέτ και καλλιεργημένος, αλλά στην πραγματικότητα αδίστακτος και αριβίστας. Δύο πρόσωπα μαζί, σαν τον Ρωμαίο θεό Ιανό, ο εκπρόσωπος του διαβόλου στον Θεσσαλικό Κάμπο, μια οσκαρική ερμηνεία στις «Αγριες Μέλισσες», τη σειρά-φαινόμενο του ΑΝΤ1.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Αρχισε μικρούλης το ταξίδι του στην τέχνη παίρνοντας μέρος στην ταινία «Peppermint», αλλά πλέον είναι ένας φονιάς, που τον λυπάται η ψυχή σου στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο εκπληκτικός Γιώργος Γεροντιδάκης στον φετινό κύκλο της σειράς αυτομαστιγώνεται πάνω από τον τάφο της Ανέτ, γιατί δεν μπορεί να αλλάξει τον χαρακτήρα του και πονάει γι’ αυτό. Εχει γίνει το δεξί χέρι του Ακύλα και ο γαμπρός του, και μετά τον Δούκα έπεσε στην αγκαλιά ακόμη ενός λάτρη της εξουσίας και του χρήματος, με εκείνον να εκτελεί τις διαταγές του!

Δανάη Παππά

Υποδύεται στον «Σασμό» τη Θεοδώρα, μια Κρητικιά με ταμπεραμέντο και φλόγα, που διεκδικεί με πάθος αυτό που θέλει και γίνεται αδίστακτη κι εκδικητική. Η Θεοδώρα δεν αντέχει να βλέπει τον Πετρή με άλλη γυναίκα και από τη ζήλια της, αν και αυτή θα παντρευτεί τον Γιώργη, θα τον καταστρέψει και θα του φορτώσει τον φόνο του Στεφανή για να τον χώσει στη φυλακή και να τον δει πίσω από τα κάγκελα.

Aγγελος Μπράτης

Η φράση του «Δεν θα ασχοληθώ με μια κυρία που αγοράζει από τα καλάθια και δεν ξέρει από μεταξωτά υφάσματα» μας έκανε… τούρμπο στο τέλος του ’21 και πολλοί τον έκραξαν ως αγενή. Ο ίδιος, ωστόσο, δεδομένου ότι έχει περάσει κατάθλιψη, έχει ευαισθησίες και όποιο παιδί πάει στο ριάλιτι και αντιμετωπίζει πρόβλημα με μπούλινγκ γίνεται συμπαραστάτης του. Ο ίδιος έχει πει ανοιχτά ότι είναι γκέι και ότι για κάποιους αυτό ήταν η αιτία να του φερθούν απαίσια.

Ιωάννα Μαλέσκου

H καλλίγραμμη ξανθομαλλούσα με την «ξύλινη» γλώσσα και την ψυχρή συμπεριφορά έχει καταφέρει στο πρωινό, ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Love it» του Σκάι μια να χαίρεσαι να τη βλέπεις να χορεύει οριεντάλ και από την άλλη να προβληματίζεσαι όταν διαπληκτίζεται με την Κατερίνα Καινούργιου για τα νούμερα τηλεθέασης ή όταν αφήνει τον Τάσο Χαλκιά να την περιμένει στο καμαρίνι για 30 λεπτά! Μάλιστα, του την… είπε κιόλας με το γάντι, όταν εκείνος της είπε ότι «με στήσατε». Ποια είναι τελικά η Ιωάννα;

Γιώργος Λιάγκας

Από τη μια μπορεί να γίνει πυρ και μανία με τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, που τον είπε ψεύτη στο «Πρωινό», και από την άλλη να κάνει τη Βάσια Τριφύλλη έξαλλη αλλά και να τις φτιάξει μετά το κέφι. Επίσης, μπορεί να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για το κίνημα #ΜeΤoo, τον Δημήτρη Λιγνάδη και να συγκινηθεί με την παιδική κακοποίηση του Δημήτρη Μοθωναίου. Πάντως, και στα… πάνω και στα κάτω του έχει φοβερή ευγλωττία και είναι μετρ στην ίντριγκα και στο πώς να ανεβάζει την τηλεθέαση.

Νίκος Μουτσινάς

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Στο «Καλό μεσημεράκι» απλά σκίζει και είναι το «χρυσό» παιδί της τηλεόρασης του Σκάι. Η σάτιρά του είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. Ο Νίκος δεν έχει κολλήματα. Μπορεί να «θάψει» και το ίδιο του το κανάλι, από το άθλιο «Big Brother» μέχρι το «Survivor» αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Από τη μια έχει φάει κόλλημα με τη Μαρία Ηλιάκη και δεν λέει να τα βρει μαζί της φιλικά, αν και τον έχει κάνει χρυσό η Καινούργιου. Από την άλλη γίνεται χαλί να τον πατήσει η καρδιακή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, που την έχει απέναντί του στον ΑΝΤ1 με το «Rouk Zouk», αλλά δεν του καίγεται καρφί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This