«Στο σφυρί» λόγω χρεών το εξοχικό του Φιλιππίδη

Στις 19 Ιανουαρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό

Must Read

Τα χρέη του Πέτρου Φιλιππίδη οδηγούν σε πλειστηριασμό το εξοχικό του στο Βραχάτι, το οποίο και βγαίνει στο «σφυρί» στις 19 Ιανουαρίου. Ο ηθοποιός βρίσκεται προφυλακισμένος κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού και η δίκη του έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2022.

Η οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τον ηθοποιό να έχει δάνεια που φτάνουν το 1 εκ. ευρώ. Πρόκειται για επισκευαστικά δάνεια για τα ακίνητά του, καθώς και για ένα επιχειρηματικό δάνειο.

Οι ανεξόφλητες οφειλές οδηγούν σε πλειστηριασμό την διώροφη εξοχική του κατοικία στον όρμο του Μικρού Αμονιού της Κορινθίας, με πρώτη τιμή προσφοράς τα 176.400 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This