Νικόλας Παπαπαύλου: Από το «Big Brother» στο gay πορνό

Ο Σκάι βγάζει ταλέντα! Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που ήταν πέρυσι στον «Μεγάλο Αδελφό», πρωταγωνιστής σε ταινία ερωτικού περιεχομένου παρέα με νεαρό αγόρι

Must Read

Το είχε προαναγγείλει και το έκανε πράξη! Ο Νικόλας Παπαπαύλου, που είχε συστηθεί πέρυσι στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother», αφού πήρε τα κατάλληλα «μαθήματα» μπροστά στις κάμερες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφάσισε να αξιοποιήσει την οικειότητά του με τον φακό, όχι μπαίνοντας σε ένα άλλο reality ή συμμετέχοντας σε κάποια εκπομπή, αλλά παίζοντας σε τσόντα και μάλιστα γκέι!

Η νέα καριέρα στον κόσμο της βιομηχανίας πορνό για τον πρώην παίκτη του «Big Brother» δεν περιλαμβάνει περιπτύξεις με ερωτικές παρτενέρ, αλλά με άντρες, μια και ο Παπαπαύλου είναι δηλωμένος γκέι και ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας! Άλλωστε στο βίντεο με το οποίο είχε «συστηθεί» στο κοινό του «Big Brother» στον Σκάι είχε αποκαλύψει ανοιχτά τις σεξουαλικές προτιμήσεις του: «Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα»!

Η πορνό ταινία στη οποία πρωταγωνιστεί έχει τον τίτλο «Πώς το κάνει ο Μεγάλος Αδελφός – gay version», με τον πρωταγωνιστή να έχει παρέα και μάλιστα γνώριμη στον κόσμο των reality τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει κάνει στροφή στην τσόντα, αφού πρώτα είχε κερδίσει τη δημοσιότητα που του αναλογεί μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of love» και από την παρουσία του στην ενότητα «Διλήμματα ζωής», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Μερικούς μήνες μετά την… προαναγγελία του Παπαπαύλου ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία παραγωγής ερωτικών ταιvιών Sugarbabes, στην οποία εργάζονται η Ιννα Ινάκι και ο Τεό, και με δέλεαρ προφανώς και τις οικονομικές απολαβές, ο 38χρονος Νικόλας έβαλε το… kinky σλιπάκι του στα χρώματα του ουράνιου τόξου και… στήθηκε (για τις ανάγκες των γυρισμάτων φυσικά) μπροστά στις κάμερες.

Από το υλικό που έχουμε στα χέρια μας, ο Παπαπαύλου, εκτός από τον Αρβανίτη, έχει και άλλη… παρέα: ένα νεαρό αγόρι, το οποίο -προφανώς ως πιο έμπειρος- θα μυήσει στα μυστικά του γκέι έρωτα! Στο υλικό που έχουμε στην κατοχή μας ο νεαρός σεξουαλικός παρτενέρ φαίνεται να είναι αρκετά αμήχανος και να χαζογελά (δεν ξέρει άραγε τι τον… περιμένει;), ενώ ο Παπαπαύλου έχει πιο αποφασιστικό βλέμμα, ως ένας άντρας έτοιμος για όλα! Ίσως στο ότι είναι τόσο άνετος έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχε τον έμπειρο Αρβανίτη να τον καθοδηγεί στο acting αλλά και ότι η Ινάκι ήταν παρούσα στα γυρίσματα για να νιώθουν οι πρωτάρηδες πρωταγωνιστές μια ασφάλεια. Όπως και να το κάνουμε, μια πορνοστάρ όπως η Ινάκι, που το όνομά της έχει φτάσει μέχρι το Λας Βέγκας, έχει τον τρόπο να χαλαρώνει και να λύνει τους ηθοποιούς προτού αρχίσει η δράση!

Φαίνεται λοιπόν πως είναι σημεία των καιρών να σκάνε ειδήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά) που αφορούν τη «στροφή» μερίδας της νεολαίας στον… γκέι κόσμο, αφού ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος από το 36 λεπτών διάρκειας φιλμ «Ξεπαρθενών» με τις γκέι σκηνές που γυρίστηκαν στην Ακρόπολη κάτω από τη μύτη των αντρών ασφαλείας του Ιερού Βράχου, και που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα το υπουργείο Πολιτισμού της κυρίας Μενδώνη και συνολικά την κυβέρνηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This