Κατερίνα Καινούργιου: «Οι φίλες μου μού λένε ότι μοιάζω με την Ντονατέλα Βερσάτσε»

Η «Super Κατερίνα» τρόλαρε με χιούμορ τον εαυτό της για τις σχέσεις της με πρώην και την... ομοιότητα με τη διάσημη Βερσάτσε

Must Read

Επικές ατάκες από την Κατερίνα Καινούργιου για τις σχέσεις της με πρώην συντρόφους της, την εξωτερική της εμφάνιση και την… Ντονατέλα Βερσάτσε!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha δεν χάνει ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται στον «αέρα» της εκπομπής της, κάτι που φαίνεται να αρέσει στους τηλεθεατές, όπως και στους χρήστες των social media, τα οποία η ίδια παρακολουθεί ανελλιπώς. Χθες το πρωί, η «Super Κατερίνα» του Alpha έκανε δύο φορές τους συνεργάτες της να γελάσουν, καθώς τρόλαρε τον εαυτό της.

Η πρώτη φορά ήταν όταν έβαλε την καλεσμένη της Ελισάβετ Σπανού να καθίσει στο πάνελ δίπλα στον συνεργάτη της εκπομπής Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο η πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε σχέση πριν από εννέα χρόνια. «Έλα, κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» ρώτησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε…» αντέδρασε άμεσα η άλλη συνεργάτιδα της παρουσιάστριας Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Έχετε χρόνια να τα πείτε;» ρώτησε τότε η Κατερίνα, με την Ελισάβετ να απαντά «Όχι… Είχαμε συναντηθεί στην Αράχοβα κάποια στιγμή» και τον Δημήτρη να την επιβεβαιώνει λέγοντας: «Πέρσι, ναι… Γενικά, μιλάμε». Τότε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε με νόημα «Σουηδία… Ωραία!» και οι δύο πρώην χαμογέλασαν με αμηχανία, ενώ η Κατερίνα «πέταξε» την ατάκα της: «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;».

Δείτε επίσης: Εκτός εαυτού στον αέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την πρώην του: «Σας είπε να σταματήσετε!»

Στη συνέχεια της εκπομπής, ενώ σχολίαζε με τους συνεργάτες της ένα νέο πρόσωπο του «MasterChef», τη Βαλσάμω, η οποία ισχυρίστηκε λίγο πριν αναλάβει δράση στην κουζίνα του reality μαγειρικής στο Star ότι οι φίλοι της τη φωνάζουν Αντζελίνα, γιατί της λένε ότι μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι οι δικές της φίλες τής λένε ότι μοιάζει με την Ιταλίδα αδελφή του αείμνηστου Τζιάνι Βερσάτσε.

«Εμένα οι φίλες μου μού λένε ότι μοιάζω με την Ντονατέλα Βερσάτσε. Ότι θα μοιάζω σε λίγα χρόνια… Ωραίες φίλες!» είπε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This