Σοκ στο πλατό της Super Κατερίνα – Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι δυνατόν; Είμαστε με τα καλά μας; Ένα τριχωτό γομάρι;»

«Έχω γίνει έξαλλη»

Must Read

Αυτές τις ημέρες που ο κόσμος ταλαιπωρείται από την κακοκαιρία Ελπίδα, είτε επειδή έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του χωρίς ρεύμα και θέρμανση, είτε επειδή βρέθηκε στον δρόμο για πάνω από 20 ώρες επειδή υπήρχε τεράστιο κυκλοφοριακό σύστημα, η μόνη «ελπίδα» ήταν βοήθεια από τους συνανθρώπους μας.

Δυστυχώς όμως για την Άρτεμις Κυριακοπούλου βρέθηκε στο δρόμο της ένας συμπολίτης της και μάλιστα ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ο οποίος αρνήθηκε να την φιλοξενήσει μαζί με τον σύντροφό της καθώς είχαν μαζί τους το κατοικίδιό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο site του ξενοδοχείου αναφερόταν πως ήταν pet friendly.

Το συμβάν αυτό  βγήκε στο φως της δημοσιότητας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία επικοινώνησε και με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος απειλεί πως θα προχωρήσει σε μήνυση, καθώς η καταγγελία της κοπέλας του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα του ξενοδοχείου.

«Θα πάθετε σοκ με την επόμενη καταγγελία. Ένας ξενοδόχος δεν άφησε ένα ζευγάρι να μείνει στο ξενοδοχείο και το άφησε έξω στο δρόμο και το κρύο επειδή είχαν μαζί το κατοικίδιό τους, το σκυλάκι τους», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου 

Και αφού  πρόβαλε το βίντεο που ανάρτησε η συγκεκριμένη κοπέλα στους λογαριασμούς της στα social media, στη συνέχεια μίλησε και τηλεφωνικά με την εκπομπή εξηγώντας αναλυτικά τι πραγματικά συνέβη.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όντας έξαλλος έδωσε τη δική του απάντηση μέσω της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή γιατί με έχουν ξεφτιλίσει παντού. Έχω δεχτεί άπειρα χλευαστικά μηνύματα. Είχα βαθμολογία του ξενοδοχείου 4 και τώρα έχω 2. Καταλαβαίνετε τι ζημιά μου έχει κάνει;

Πώς θα βάλω εγώ στη 1 τη νύχτα ένα σκυλί που γαβγίζει λυσσαλέα σε ένα ξενοδοχείο που κοιμούνται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι; Του πρότεινα ακόμη να του βάλω ένα θερμαντικό σώμα μέσα στο αυτοκίνητο με μια μπαλαντέζα για να ζεσταίνετε ο σκύλος.

Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς τι θα πάθαινε; Λένε ψέματα ότι είχε θερμοκρασία -10, η θερμοκρασία ήταν στους 0 βαθμούς. Είναι ψέματα όλα αυτά. Είναι άνθρωποι ιδιόρρυθμοι, οι οποίοι θέλανε ντε και καλά να κοιμηθούν με το σκυλί τους».

Στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών η παρουσιάστρια της εκπομπής έγινε πυρ και μανία και ξέσπασε λέγοντας πως: «Έχω γίνει έξαλλη. Το ξενοδοχείο είναι pet friendly; Ο ιδιοκτήτης πολύ pet friendly. Είναι δυνατόν; Είμαστε με τα καλά μας; Ένα τριχωτό γομάρι; Το σκυλάκι το είδατε! Είπε να βάλει θερμαντικό; Να σκάσει ο σκύλος μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτός ο άνθρωπος έχει ιδέα τι εστί ένα ζωάκι; Μηδέν βαθμολογία στο ξενοδοχείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This