Άφωνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την ατάκα του Λιβάνη: «Πέρασε και δεν ακούμπησε»

H αδιάκριτη ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην πρώην παίκτρια του Survivor.

Must Read

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προκειμένου να δείξει κάποιες ασκήσεις γυμναστικής.

Μόλις τελείωσε η γυμναστική επίδειξη η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης αποκαλύπτοντας την αισθητική επέμβαση που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι.

«Είχα κάνει τατού στα χείλη μου για να φαίνονται βαμμένα. Εντάξει αυτό φεύγει σε έξι μήνες. Περίγραμμα και χρώμα είχα βάλει», δήλωσε.

Στη συνέχεια  Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μία αδιάκριτη ερώτηση προς τη νεαρή αθλήτρια.  Συγκεκριμένα  την ρώτησε πότε έκανε έρωτα για πρώτη με τον Σάκη Κατσούλη έπειτα από την επανασύνδεση τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους.

 

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιβάνης ρωτήθηκε για το πώς είναι η προσωπική του ζωή έπειτα από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί αναφορικά με τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ίδιος απάντησε πως έχει προχωρήσει τη ζωή του, ενώ η σχέση του με τη νεαρή αθλήτρια καθώς δεν ήταν κάτι σημαντικό καθώς όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά πέρασε και δεν ακούμπησε.

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη οποία, ούσα αμήχανη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα ωστόσο την απάντηση την έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση λέγοντας πως: «Να απαντήσω εγώ για σένα; Και συ πέρασες και δεν ακούμπησες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This