Έξαλλη η Βαλαβάνη με τη Μαλέσκου και το «Love it» με τα σχόλια για το pole dancing στο «Survivor»

Τους κρέμασε στον στύλο

Must Read

Οργισμένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Ιωάννα Μαλέσκου και το παρεάκι της στο «Love it». Τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του Σκάι με αφορμή το pole dancing στο οποίο επιδόθηκαν εντός της καλύβας τους στο «Survivor» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή έκαναν έξαλλη την αθλητικογράφο, η οποία έχει ασχοληθεί ενεργά με το εν λόγω άθλημα, οδηγώντας τη να τοποθετηθεί δημόσια.

«Ξεκίνησα να κάνω pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δεν ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη σε Instagram story της.

«Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Love it” που σχολιάζανε αν το pole dancing είναι άθλημα ή όχι. Δεν θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι, αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μη βγαίνουμε δημόσια να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του πρώτου «Survivor», η οποία πόσταρε στη συνέχεια μια εικόνα εν δράσει στον στύλο.

«Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω pole dancing στο “DWTS” και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω -με τον δικό μου τρόπο- να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This