Συγκλονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία»

«Είναι άνω ποταμών!»

Must Read

Απαράμιλλη θλίψη έχει προκαλέσει τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στην οικογένειά του Πάνου Νάτση έπειτα από την είδηση του τραγικού θανάτου του.

Απαρηγόρητη είναι και η σύντροφός του Διονυσία με την οποία ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν σε λίγους μήνες ενώ ήταν εκείνη η οποία κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του.

Η ίδια αποχαιρέτησε μία για πάντα τον αγαπημένο της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μία ανάρτηση που ράγισε καρδιές.

Με αφορμή την στάση της ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση.

«χαρά στο κουράγιο της συντρόφου του. Μπράβο της γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο επί της ουσίας. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή τους, έχω θεία που έχασε την κόρη της και δεν συνήλθε παρά ήταν μια τρελή του φεγγαριού.

Θέλω να σταθώ στη σύντροφο, επειδή έχω χάσει σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη. Είναι άνω ποταμών! Είσαι εκτός πραγματικότητας! Έχει πάθει κανείς πίεση 25 που είναι έξω από τον εαυτό σου; Ένα τέτοιο πράγμα. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος όταν είναι έτσι απότομο» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This