Τάσος Χαλκιάς: «Ο μπαμπάς μου όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος! Έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς»

«Γράφουν ότι είμαι ξεπερασμένος, γέρος, ραμολιμέντο»

Must Read

Ο Τάσος Χαλκιάς σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως ο πατέρας του δεν μπόρεσε να δεχθεί το γεγονός ότι ο γιος του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και πως αποφάσισε να τον δει στο θέατρο όταν εκείνος είχε διαγράψει ήδη 28 χρόνια πορείας στην υποκριτική.

Για τον ιδιαίτερα αυστηρό πατέρα του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε.

«Έχασα τους γονείς μου αρκετά μεγάλος, αλλά τους σκέφτομαι καθημερινά. Από τον πατέρα μου και μόνο έφαγα πολύ ξύλο. Όταν με έδειρε δάσκαλος, πήγε ο μπαμπάς μου και τον έπιασε από το αυτί. Ο μπαμπάς μου όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος, έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς.

Δεν έχω την αίσθηση της κακοποίησης, εκείνη την εποχή ήταν δικαιολογημένη. Στα 41 μου, ένας φίλος έπεισε τον μπαμπά μου να έρθει να με δει στο Εθνικό Θέατρο και με μαύρο δάκρυ μου ζήτησε συγνώμη, που δεν είχε έρθει έως τότε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να έχει ακούσει κατά καιρούς, δήλωσε πως: «Στο Twitter γράφουν ότι είμαι ξεπερασμένος, γέρος, ραμολιμέντο και λέω αυτά είναι θετικά, γιατί είμαι γέρος. Αυτοί θα γεράσουν ποτέ;».

Όσο για την τηλεοπτική κόντρα που είχε με την Ιωάννα Μαλέσκου και την στήριξη που δέχθηκε από τον γιο του αλλά και από τους συναδέλφους του σημείωσε πως: «Γιος μου είναι, για αυτό πήρε θέση στο συμβάν. Τον έπρηξαν κι αυτόν. Ήταν απόλυτα αναμενόμενο να με στηρίξουν άνθρωποι σαν την Ελένη Γερασιμίδου, έχουμε ζήσει πολλά δύσκολα μαζί.

Δείτε επίσης: Άννα Φόνσου: «Είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν; Είμαστε στα καλά μας; Πρέπει να υπάρχει σεβασμός»

Δείτε επίσης: Τάσος Χαλκιάς: «Η Ιωάννα Μαλέσκου εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου»

Αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή. Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός, σαν μεγαλύτερος, και να το σταματήσω. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου», δήλωσε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This